Šis ispaniškas brendis pasižymi tamsia topazo spalva, stipriu aromatu, intensyvia kvapų puokšte su cinamono ir vanilės kvapų niuansais. Skonis pilnas ir turtingas taninais, pereinantis į sodrų ir ilgai išliekantį poskonį. Brendžio gamybai naudojamos Xarello, Macabeo ir Parellada vynuogės, o brandinima amerikietiško ąžuolo statinėse, naudojant tradicinį “solera” metodą. Per eilę metų distiliatas yra perpilamas iš vienų statinių, esančių žemiausiose eilėse (isp.: Criaderas) palaipsniui iki paskutiniosios statinių eilės (isp.: Soleras), kur brandinami seniausieji brendžiai. Šio metodo dėka stimuliuojamas brandinimo procesas, o gamintojas turi galimybę įsitikinti, kad “solera” brendžiai įgyja geriausias savybes. Laikui bėgant, elegantiškos savybės įgytos brandinimo ąžuolo statinėse metu harmoningai persipina su kilmingu distiliatų stipriu aromatu. Seniausias šio brendžio distiliatas yra išlaikytas 10 metų.

Gamintojas: “Miguel Torres”, Ispanija.

Torres šeima brendžius pradėjo gaminti 1928 metais. Nuo pat pradžių jie pelnė gerą vardą. Šiandien Torres gaminamais gėrimais prekiaujama daugi au nei 120 pasaulio šalių. Visame pasaulyje jie yra prestižo simbolis. Jie puikuojasi geriausių restoranų, viešbučių bei specializuotų parduotuvių lentynose. Torres produkcija įvairiose parodose susilaukė pripažinimo labiausiai vertinamų ir gerbiamų vyno ekspertų, nuolatos atkreipia tarptautinės spaudos atstovų dėmesį. Kartu su daugybe apdovanojimų saugomi ir garsių vyno bei brendžio vertintojų komentarai, kuriais Torres šeimos nariai didžiuojasi kaip ir aukso medaliais.

Talpa : 0.7 L
Kaina : 37.49 Lt

Views All Time
Views All Time
8949
Views Today
Views Today
1
0 0