BACARDI BLACK – tamsus romas, kurio sukūrimas reikalauja laiko ir žinių. Romas – tai stiprus alkoholinis gėrimas, gaminamas iš romo spirito, gaunamo rauginant cukrinių nendrių sultis. Jame yra specifinių komponentų: etilo acetato, sviesto rūgšties, romo aliejaus, kurie suteikia būdingą skonį ir kvapą. Romas daugiausia gaminamas tose šalyse, kuriose auginamos cukrinės nendrės – Kuboje, Jamaikoje, Bahamuose, Meksikoje.

Šis romas ypatingai skiriasi nuo kitų tokio tipo gėrimų savo aromatu ir intensyviu skoniu. Bacardi romas visame pasaulyje garsėja kaip nepamainomas įvairiausių kokteilių komponentas.
Gamintojas: Bacardi, Bahamai/Vokietija.

Bacardi – tai kompanijos įkūrėjo pavardė. Donas Fakundo Bacardi buvo vyno žinovas ir prekiautojas. XIX amžiuje Donas Fakundo emigravo iš Ispanijos į Kubą,, kur ir pretęsė savo mėgstamą užsiėmimą. Taip 1862 metais prasidėjo vieno žymiausių pasaulyje romų Bacardi istorija. Keičiasi laikai, keičiasi gamybos technologijos, bet ir šiandien Bacardi romas gaminamas pagal seną Dono Fakundo receptą, kuris perduodamas iš kartos į kartą. Ypatingos rūšies mielės sumaišomos su juodu sirupu, pagrindiniu romo komponentu. Jos įtakoja fermentacijos procesą, kurio metu cukrus virsta alkoholiu. Po to romas keletą kartų distiliuojamas ir išlaikomas 1-6 metus. Naujų technologijų ir tradicinių metodų derinys užtikrina Bacardi romo gamybos kokybę. Visa kita informacija – Bacardi šeimos paslaptis. Kuo tamsesnė spalva, tuo ilgiau išlaikytas romas. Verta atkreipti dėmesį į butelį puošiančią etiketę. Ispanų Karališkosios šeimos skydas primena, 1888 metais Bacardi buvo paskirtas Karališkuoju vyno tiekėju. Aukso medaliai – įvairių ekspozicijų ir parodų apdovanojimai.

Talpa : 0.7 L
Kaina : 44.32 Lt

Views All Time
Views All Time
5936
Views Today
Views Today
1
0 0