Interneto klube „Impress” organizuojamas Counter-Strike turnyras

Interneto klube "Impress" organizuojamas Counter-Strike turnyras

Interneto klubo „Impress” sienas drebins CS’as.
Šiuolaikiškai įrengtas interneto klubas „Impress”, esantis Savanorių prospekte veikiančiame prekybos centre „Hyper Maxima”, greta restorano „Lido”, sausio 31 – ąją kviečia į klubo atidarymo šventę. Nors „Impress” visu pajėgumu oficialiai dirbti pradėjo dar prieš didžiąsias šventes, tačiau jau netrukus klubo iniciatoriai pakvies visus žaidimų asus į pirmąjį „Impress” renginių serijos dalį – populiaraus strateginio kompiuterinio žaidimo „Counter – Strike” (CS) turnyrą.

Šio kultinio žaidimo turnyrai mūsų šalyje rengiami dažnai, bet norinčiųjų juose dalyvauti niekuomet netrūksta. Paskutinį sausio savaitgalį Kaune vyksiantis „Counter – Strike” turnyras žada būti kur kas masiškesnis, o dalyviams bei žiūrovams pateikti ypač įspūdingų atrakcijų.

Naujame dviejų aukštų interneto klube įrengtos 24 darbo vietos. Čia sumontuota moderni kompiuterinė technika, oro kondicionavimo sistema, drabužinė. Klube teikiamos įvairios paslaugos – kopijavimas, spausdinimas, skenavimas, skaitmeninių nuotraukų gamyba, tekstų surinkimas, kompaktinių diskų įrašymas, bendravimas videokonferencijose ir prisijungimo taškai nešiojamiems kompiuteriams. Įsteigtas yra inteneto klubas IMPRESS. Aktyviausi klubo nariai gaus ne tik nemažai privilegijų ir nuolaidų, bet ir dažnai sulauks kvietimų kartu su kitais klubo nariais praleisti kartu laisvalaikį, lankytis kino teatruose, susiremti dažasvydžio mūšiuose.

Straipsniai 1 reklama

Į CS turnyrą Kaune suvažiuos azartiški žaidėjai ne tik iš Lietuvos didmiesčių bet ir mažesniųjų miestelių. Nors Lietuvos CS varžybose dažniausiai dalyvauja jau žinomi šio žaidimo virtuozai, tačiau nedraudžiama dalyvauti ir atėjusiems tiesiog iš gatvės. Norintiems išbandyti savo jėgas su stipriausiais žaidimo gerbėjais reikia tik iki sausio 30-osios užsiregistruoti interneto tinkle http://klubas.impress.lt ir susimokėti 100 litų starto mokestį.

Čempionato nugalėtojų prizas – 600 litų, o be to čempionai gaus „Impress” pereinamą “CS” taurę, kurią turės apginti sekančiame turnyre. Antrosios ir trečiosios vietos nugalėtojams atiteks 400 bei 200 litų dydžio piniginiai prizai. Turnyro radijas “Power hit radio”, vietinė televizija “AR TV”, žurnalai “Hakeris”, “PC klubas” suteiks išsamią informaciją apie turnyro rezultatus.

Organizatoriai teigia, jog visiems čempionato dalyviams suteiks maitinimą jaukiame „Lido” restorane, kuris yra “CS” turnyro didysis rėmėjas o atvykusiems iš kitų miestų – parūpins nakvynę.

Jau ne vienerius metus pasaulyje CS turnyrus rengia kompanija „Cyberathlete Professional League” (CPL), kuri per metus organizuoja bent du grandiozinius čempionatus. Ši kompanija žaidimo laimėtojų klanams yra įsteigusi dešimtys tūkstančių JAV dolerių siekiančius prizinius fondus.

„Mes taipogi intelektualiai mąstančiam jaunuoliui suteiksime galimybę užsidirbti pinigus iš interneto. O gabiausiems savo lankytojams pasiūlysime įsitraukti į klubo veiklą. Jiems suteiksime visapusišką pagalbą studijuojant aukštojoje mokykloje”, – patikino „Impress” vadovas.

Visi, norintys dalyvauti Kauno interneto klubo „Impress” veikloje ir įspūdingame CS turnyre, visą reikiamą informaciją galės gauti tel. 8-682-56643 arba el. paštu klubas@impress.lt. Taip pat galite rasti informacijos apie turnyrą mūsų informacinių rėmėjų portaluose: https://www.straipsniai.lt; http://gamezone.lt; http://counter-strike.lt; http://games.tele2internet.lt; http://cs.bbd.lt; http://team-cgu.com

Views All Time
Views All Time
5093
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

35 − = 29