2007 – Rytų horoskopas metams

GAIDYS

Šiam ženklui, pastaraisiais metais tapusiam visuomenės lyderiu, 2007 metai bus šėšėliniai. Po neabejotino triumfo 2006-aisiais, galima ir pailsėti, susumuoti rezultatus, paskaičiuoti pelną. Geriausia užsiimti asmeniniais reikalais, nuveikti kažką realaus sau ar savo artimiesiems. O štai visuomenei reikšmingus projektus geriau pristabdyti. Reikia sutramdyti savo amžiną populiarumo troškulį ir norą dalyvauti tuo pačiu metu keliuose reikaluose. Reikėtų bent vieniems metams tapti kuklesniu ir tada sėkmė būtinai nusišypsos. Jeigu laikytis šėšėlyje taps itin sunku, galima leistis į kelionę tolimon šalin.

ŠUO

Straipsniai 1 reklama

Žmonėms, gimusiems Šuns metais, ateinantys Šerno metai bus sunkūs. Pageidautina, kad visi metai, nuo pradžios iki pabaigos, būtų užpildyti darbu – sunkiu ir įtemptu. Bet kokius sunkumus reikia priimti su entuziazmu, atmetant gundančius pasiūlymus pailsėti ar išsisukti nuo pareigų. Reikia drąsiai eiti prieš vėją, iš paskutinių jėgų kovoti su priešišku aplinkinio pasaulio pasipriešinimu. Jei pasitaiko situacija, kai reikia pasirinkti, tai rinktis reikėtų verčiau sunkesnį kelią ir atmesti lengvesnes išeitis. Tik dėka tokios keistos taktikos šiais metais galima prisijaukinti sėkmę.

ŠERNAS

Visiems šernams pagaliau atėjo ilgai laukti asmeniniai metai, taip vadinama gimtoji teritorija. Šernai visus metus vaidins svetingų šeimininkų vaidmenį. Tik džiaugtis čia nelabai yra kuo – baisybė išlaidų. Teks visus energetiškai palaikyti, tiesiog iš kailio nertis. Ir jokių ypatingų apdovanojimų už tas pastangas nenusimato, jokios automatiškos sėkmės metai neatneš. Metai stebuklingi, jie atneša stebuklus tiek su pliuso, tiek su minuso ženklu. Ypatingą pavojų Šernams kelia Arklio ženklo atstovų – jų vektorinių šeimininkų – siautėjimas. Bet kokiu atveju slėptis nuo likimo išbandymų nereikėtų, reikia drąsiai demonstruoti visiems save ir savo idėjas.

ŽIURKĖ

Visoms Žiurkėms Šerno metai irgi ganėtinai sėkmingi, bet ir kaip Šernams – greičiau su minuso ženklu. Ženklas, kuris yra toks svarbus Žiurkei, jos vektorinis tarnas – Arklys – nustoja šiemet jai paklusti. Ką tokioje situacijoje daryti? Reikia ieškoti atramos pačiame savyje, ieškoti kitų energetinių sponsorių, pavyzdžiui, tarp Šernų ar Jaučių. Bet kokiu atveju sėkmės metai visada žada kažkokių stebuklų, todėl neverta nusiminti. Reikia tikėtis, kad bus geriau ir nenukabinti nosies. Jeigu pasidarys visiškai liūdna, tai galima įsimylėti, juk tam, galų gale, ir reikalingi sėkmės metai.

JAUTIS

Tik tik užsibaigė karminiai visiems Jaučiams Šuns metai. Persitvarkymas, ar su minuso, ar su pliuso ženklu jis vyko, atėmė daug jėgų. Būtina pailsėti, atsipeikėti, apmąstyti įvykusias permainas. Blaivus požiūris į gyvenimą neatsiras per vieną dieną. Bet kokiu atveju reikia įsisąmoninti, kad prasideda naujas gyvenimo ciklas, kurio ilgumas – 12 metų, ir ateityje laukia daugybė įvykių ir atradimų. Ir todėl svarbiausia – prisirinkti naujų idėjų, įvertinti perspektyvas. Nors kol kas vertėtų tuo užsiimti tyliai ir nepastebimai, neatkreipiant niekieno dėmesio, kadangi metai Jaučiams bus šėšėliniai, reikalaujantys kuklumo ir atsitolinimo nuo bendrų reikalų.

TIGRAS

Praeiti Šuns metai Tigrams buvo sėkmingi, kas atėmė pakankamai daug jėgų, taip kad pirmiausiai reikėtų pailsėti. Tačiau ne per ilgai, kadangi metai bus darbiniai, įtempti, sunkūs. Sunkumais Tigrų neišgąsdinsi, juk jie tik atrodo tingūs ir geibūs – entuziazmo ir darbštumo jiems galima tik pavydėti. Taip kad darbo imtis reikia su didele energija, be to, pasirinkti sunkesnį darbą, imtis sudėtingesnių reikalų. Tik šitokiu būdu ateis tikroji sėkmė Šerno metais.

KATINAS

Jau trečius metus iš eilės Katinams tęsiasi šventė. Treti paeiliui sėkmės metai – net tokiam didžiam ūžautojui kaip Katinas gali pasirodyti pernelyg daug. Tačiau šiuo atveju stebuklai, berods, bus su minuso ženklu. Tokio posūkio priežastis – iš Drakonų sklindančio spaudimo pašalinimas. Drakonams šiemet Katinai rūpės mažiausiai. Taip kad trejų darbinių metų išvakarėse verta pasimėgauti antrųjų antikarminių metų stebuklais, toliau ieškoti stebuklingų nuotykių ir stebuklingų malonumų. Dalį pasisekimo reikėtų išeikvoti karjeros augimui, patogesnės darbo pozicijos artimiausiam laikotarpiui paieškai.

DRAKONAS

Neabejotinai Drakonai yra pagrindiniai Šerno metų herojai. Visus metus būtent į juos bus nukreiptas visuotinis dėmesys, būtent aplink juos viskas suksis. Daugiausiai, žinoma, kalba eina apie triukšmingus atsistatydinimus ir baisius skandalus. Tai apie Drakonus, kurie aukštai pakilo. O štai Drakonams, kuriems gyvenimas nenusisekė, Šerno metai gali pasirodyti ne tokie jau prasti – situacija gali staigiai pasisukti į gerąją pusę. Būtinai bus suteiktas galingas šansas viską pakeisti, reikia tik jo nepražiopsoti. Žodžiu, kalba čia eina apie didžiausią persilaužimą per visą 12 metų ciklą. Senas gyvenimas pasibaigė, prasideda visiškai nauja atkarpa. Reikia išvalyti teritoriją naujam gyvenimui, kuris laukia 2008 metais. O kol kas galima ir reikia įteikti save likimui, daugiau atgailauti, mažiau kovoti už savo teises, atsukti kairįjį skruostą, jei buvo smogta į dešinį. Kuo sunkesni bus šie metai, tuo staigesnis bus pakilimas sekančiais 11 metų. Toks karminių metų – pačių svarbiausių per 12 metų ciklą – dėsnis.

GYVATĖ

Šėšėliniai metai reikalauja iš Gyvatės kuklumo ir nepastebimumo. Bet tai nereiškia, kad darbus reikia nutraukti, metai visgi darbiniai. Tik reikalus reikia tvarkyti be nereikalingos savireklamos ir garsių pareiškimų. Ką gi, Gyvatė išmano maskavimosi meną. Tokiu būdu, sunkumų šie metai neturėtų atnešti. Svarbiausia neprarasti budrumo ir neiškišti galvos anksčiau laiko. Jeigu įkyrės tupėti šėšėlyje, pasidarys liūdna ir nuobodu, galima kur nors nuvažiuoti. Ypač tinka kelionės į šiltus kraštus.

ARKLYS

Visi, kas gimė Arklio metais galų gale sulauks šanso pasižymėti. Šio ženklo atstovai, be abejonės, taps pagrindiniais 2007 metų triumfatoriais. Atsipalaidavimo metai leidžia Arkliams triukšmauti, puotauti, blefuoti, žavėti visus aplinkui. Galima padaryti grandiozinę karjerą, išlošti aukso puodą gyvenimo loterijoje, žodžiu, pasiekti visko, ko tik norėsis. Tačiau visiškai prarasti galvą nevertėtų, Arklys ir taip pernelyg karštas ženklas, o čia dar tokie metai pašėlę… Reikia prisiminti, kad stabdžių pedalas tokiais metais beveik neveikia.

OŽKA

Metai tartum ir darbiniai, vadinasi – rutininiai. Tačiau darbų būna visokių. Ožkoms atiteko metai, idealiai tinkantys prezentacijoms. Būtina priminti pasauliui apie savo egzistavimą, verta priimti bet kokius pakvietimus, o jeigu niekas nekviečia, tai pačiam sukviesti visus pas save. Ir visiems iš eilės pasakoti apie save, savo reikalus ir problemas. Jei pasiseks visus metus laikytis visuotinio dėmesio centre, reiškia, darbas bus atliktas idealiai ir sėkmė jau ne už kalnų. Šitokiu būdu darbiniai metai pavirsta ištisine švente.

BEŽDŽIONĖ

Grandiozinių Beždžionei 2008-ųjų metų išvakarėse, kai ims sektis absoliučiai viskas, 2007-aisiais vertėtų atsipalaiduoti. Metai, kad ir darbingi, bet gerokai lengvesni. Tai reiškia, kad visus metus galima rinktis pačius lengviausius darbus. Bet kokiu atveju, į viską aplinkui tokiais metais reikia žiūrėti lengvai, be įtampos. Bet kokią problemą reikia supaprastinti, sudėtingus klausimus apeiti. Kalbant kitais žodžiais, reikia tiesiog plaukti pasroviui, paklūstant visiems likimo posūkiams. Tik tokiu būdų Šerno metai taps Beždžionei sėkmingi.

Views All Time
Views All Time
12841
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

32 + = 37