Egidijus Dragūnas švęs dvigubą šventę

Balandžio 27d. grupės „Sel” lyderis Egidijus Dragūnas švęs savo 31-ąjį gimtadienį, o kartu ir „Auksinio disko” apdovanojimo įteikimą.

Legendinė grupė „Sel” gyvuoja jau daugiau nei dešimt metų. Per šį laikotarpį ji niekada nestokojo kūrybinių idėjų, nebijojo eksperimentuoti ir diktuoti muzikines madas, todėl jau drąsiai gali didžiuotis išleidusi net vienuolika albumų, penkis singlus, 2 geriausių dainų rinkinius ir vieną dokumentinį DVD filmą. Kiekvienas naujas „Sel” albumas buvo su nekantrumu laukiamas gerbėjų ir tiesiog susižerdavo daugybę apdovanojimų. Paskutinis albumas „Muzika”, išleistas lygiai prieš metus per 30-ąjį Egidijaus gimtadienį, taip pat susilaukė ypatingo populiarumo ir įvertinimo. Nespėjus nurimti „RC” apdovanojimų euforijai, kurioje grupė apdovanota dviejomis statulėlėmis, „Sel” užsitarnavo dar tris „Bravo” žvaigždes. Albumas neliko nepastebėtas nei profesionalų nei gerbėjų, todėl šiemet tapo pripažintas „auksiniu”.

Didžiausios šokių muzikos grupės įkūrėjas ir lyderis 1976 metų balandžio 23 dieną gimęs Egidijus Dragūnas yra pastoviausias šios grupės narys, pagrindinė „Sel” varomoji jėga ir idėjų generatorius. Visus tikrus savo draugus ir ištikimus gerbėjus dvigubos šventės atšvęsti Egidijus kviečia į uždarą vakarą Vilniuje neseniai atsidariusiame gyvos muzikos ir kokteilių bare „L'Amour” (Vokiečių g. 2), žadėdamas įspūdingą šventę ir malonias dovanėles visiems atvykusiems.

Views All Time
Views All Time
2197
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

+ 53 = 60