SEL ruošiasi naujam muzikiniam šūviui

2006 metais Egidijus Dragūnas po dviejų metų pertraukos į Lietuvos muzikinį pasaulį sugrįžo kartu su vienuoliktuoju ir pačiu brandžiausiu grupės SEL albumu „Muzika”, kuris vos per pusmetį buvo parduotas beveik 10 000 egzempliorių tiražu.

Pasitikintis savo jėgomis, kupinas su muzika susietų ateities planų, aktyviai kviečiamas dalyvauti įvairiuose televiziniuose renginiuose Egidijus Dragūnas tikina, kad visų savo dainų dar nesudainavo, ir kad iškart po Naujųjų metų šventės savo kūrybines idėjas sudės į naują dainų rinkinį.

Albumas „Muzika” – tai taiklus profesionalios, kokybiškos komercinės muzikos šūvis. Kūrybinių šovinių dar liko – „Selas” užsiminė, kad ties naujuoju albumu dirbs nauja prodiuserių komanda, ir kad naujas produktas savo kokybe ir populiarumu tikrai neatsiliks nuo „Muzikos”.

Straipsniai 1 reklama

Per savo daugiau nei dešimties metų egzistavimo laikotarpį grupė SEL paliko ryškų pėdsaką Lietuvos muzikos padangėje. Grupė išleido 11 albumų, 5 singlus, 2 geriausių dainų rinkinius ir vieną dokumentinį DVD filmą.

Pasak Egidijaus Dragūno – svarbu kurti muziką, kurios žmonės klausytųsi, su malonumu ją pirktų, ir kad gerbtų už tai, ką jis daro. Nereikia bijoti ieškoti ir klysti – juk tai žmogiška. Tikimės, kad naujasis albumas dar kartą įrodys, kad Lietuvai reikia geros ir kokybiškos muzikos.

Views All Time
Views All Time
1893
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 1 = 1