Pirmąjį tikrą lietuvišką erotinį serialą LNK pristatys erotinių šokių festivaliu

Pirmąjį tikrą lietuvišką erotinį serialą LNK pristatys erotinių šokių festivaliu

Kovo 22 dieną, šeštadienį, 23.00 val. LNK rodys Erotinių šokių festivalį, kurio metu žiūrovai išrinks geriausią erotinę šokėją. Planuojama, kad renginys vyks apie dvi valandas. Festivalio vedėjai – Arūnas Valinskas, Mindaugas Sėjūnas ir Beata Čičkauskaitė, pranešė LNK.

Festivaliu pristatysime karščiausią ir erotiškiausią LNK pavasario naujieną – pirmąjį lietuvišką tikrą erotinį serialą “Sužadintos aistros”.

Į Erotinių šokių festivalį LNK pakvietė keturis striptizo klubus – “Old Town”, “Waterworld”, “Indigo” ir “Venera”.

Straipsniai 1 reklama

Festivalis susidės iš dviejų dalių. Pirmoje keturi klubai prisistatys savo programa, prisistatymui bus skirta dešimt minučių, šokėjų skaičius neribojamas. Antroje dalyje pasirodys aštuonios šokėjos, po dvi iš kiekvieno dalyvaujančio striptizo klubo. Įkaitinti žiūrovus ir įtikinti juos balsuoti už ją, šokėja turės penkias minutes.

Festivalis nebus orientuotas tik į vyrišką auditoriją – tarp konkursinės programos numatyti vyrų erotiniai šokiai.

Nuo kovo 29 dienos, šeštadieniais, 23.00 val. LNK rodys tikrą lietuvišką erotinį serialą “Sužadintos aistros”. Jį kuria kompanija “Videometra”.

Serialo naujienos: trijų pagrindinių serialo aktorių kompaniją papildė dar du vyriškiai. Be Deivio, striptizo šokėjo Valentino Liniko, Beno, barmeno Kęstučio Čironio, Arno, prabangios drabužių parduotuvės konsultanto Gražvydo Ivaškevičiaus, vaidins Aistis Rimkus, prabangios drabužių parduotuvės konsultantas ir Nerijus Ulvydas, muitinės tarpininkas. Aistis seriale atliks Nojaus, Nerijus – Tado personažus. Vyrų gausa erotiniame seriale, prodiuserių manymu, turėtų būti ypač patraukli moterims.

Penki vyrai “Sužadintose aistrose” pasakos savo erotinius nuotykius. Merginų žada būti arti dvidešimties.

Naujiems aktoriams serialo filmavimas buvo išbandymas. Aistis naujos serijos filmavime per stipriai susijaudino ir aktorė Jovita bei visa serialo kūrėjų komanda turėjo palūkėti, kol karštas vyras nusiramins. “Vyriškumas labai lindo į kadrą”, – juokėsi serialo vykdantysis prodiuseris Audrius Kembrė.

Serija gaminama savaitę

Kaip pasakoja Audrius Kembrė, pirmos serijos veiksmas vyko bibliotekoje, joje buvo filmuojama dvi naktis nuo penktos vakaro iki aštuntos ryto. Serialo operatorius Algimantas Mikutėnas nuo prodiuserių neslėpė, kad jam per dešimtis darbo metų praktikos dar nėra tekę filmuoti visą naktį. Kelias dienas kūrybos grupė filmavo kitas scenas, dvi dienas montavo.

Kembrė tvirtina, kad filmuojant intymias scenas lieka kuo mažiau žmonių – tik aktoriai, režisierius ir operatorius. Filmuojant pirmąją seriją keliskart neatlaikė gundančios serialo herojės kojinės: jos plyšdavo merginai energingai trinantis prie lentynų. Kembrė sakė, kad rasti naujas kojines naktį buvo labai keblu, – teko skolintis iš žmonos. Pasak serialo kūrėjų, “Sužadintų aistrų” herojai kalbės gražia, taisyklinga lietuvių kalba, vengs keiksmų, rusiškų posakių. Serialo erotines scenas ketinama filmuoti laiptinėje, dailininko dirbtuvėse, kavinėje ant stalo.

Aktorių nestinga

Tris “Užsimerk ir pasinerk” aktorius serialo prodiuseriai rado modelių agentūroje. Surengė konkursą ir atrinko tuos, kurie buvo įdomių veidų, gražiai sudėti ir derėjo vienas prie kito. Merginos, norinčios vaidinti seriale, iki šiol jo kūrėjams neduoda ramybės: skambina ir klausia, kada bus filmavimas. Po publikacijų spaudoje Kembrė sulaukė ir norinčių filmuotis vaikinų skambučių.

“Filmuotis tokiame seriale – gera reklama. Pirmoji serija dar neparodyta, o aktorei Ingai Lukaitei jau siūloma filmuotis kitame seriale, ji kviečiama į kitas TV laidas. Merginos, norinčios suvaidinti “Sužadintose aistrose”, gali skambinti prodiuseriams į “Videometrą” ir siūlytis. Jų ieškoma pagal tokius pačius kriterijus kaip ir vaikinių: graži figūra, įdomus veidas ir didelis noras filmuotis. Serialo kūrėjai tiki, kad jis bus populiarus: “Lietuviškas, atspindi mūsų mentalitetą, aktualijas, todėl turėtų būti artimas visiems ir rasti žiūrovą”.

Views All Time
Views All Time
9746
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

52 − = 47