Naujuoju Džeimsu Bondu tapo aktorius Danielis Kreigas

Prodiuseriai, visame pasaulyje žinomo epo apie agento 007 nuotykius, pranešė kas atliks super šnipo vaidmenį kituose trijuose filmuose. Atlikti Bondo vaidmenį buvo išrinktas 37 metų anglų aktorius Danielis Kreigas. Agentūra AFR praneša, kad per keletą savaičių turi būti pasirašyta bendradarbiavimo sutartis dešimčiai metų.

Jeigu Kreigas sutiks su visomis sąlygomis, tai jis bus šeštasis aktorius, atlikęs šį vaidmenį. Pirmasis agentas 007 buvo Šonas Koneris, po jo – Džordžas Lezenbis, Rodžeris Muras, Timotis Daltonas ir Pirsas Brosmanas.

Kandidatų į šį vaidmenį atrankos metu, Kreigas nugalėjo pagrindinį konkurentą Klaivą Ouveną. Anglų spauda praneša, kad Ouvenas atsisakė vaidmens, pranešdamas, kad nenori vaidinti Bondo, nors prodiuserė Barbara Brokkoli teigiamai vertino šio aktoriaus kandidatūrą.

Straipsniai 1 reklama

Danielio Kreigo dar negalime vadinti pirmojo ryškumo žvaigžde. Jis spėjo nusifilmuoti tokiuose filmuose kaip „Kapų plėšikė – Lara Kroft” ir pan. Jis yra nelabai žinomas už didžiosios Britanijos ribų, bet Jungtinėje karalystėje jį vertina kaip aktorių, kuris tinkamas Džeimso Bondo vaidmeniui.

Paskutinis filmas apie Džeimso Bondo nuotykius „Numirk, tik kitą dieną”, kur pagrindinį vaidmenį atliko Pirsas Brosmanas, pasirodė 2002 metais. Po to prodiuseriai ėmė ieškoti naujo aktoriaus. Tarp galimų kandidatų buvo Džudas Lou, Evanas Makgregoras, Hju Džekmanas ir Erikas Banas.

Pirmas filmas apie anglų žvalgybos agento nuotykius buvo pastatytas pagal Jano Flemingo novelę “Daktaras Ne“, ekranuose pasirodęs 1962 metais.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *