Mokykloje LaFee iš mokinių sulaukia tik įžeidimų

LaFeeMünchenas. Ji yra naujoji super žvaigždė Vokietijos scenoje. Jos albumas „LaFee” buvo numeris 1 Vokietijos albumų TOP 100. Jos pirmas singlas „Virus” įsiveržė į karščiausią TOP 20. Jos antrasis singlas „Prinzesschen” skina dar didesnius laurus. Šią savaitę jos daina 11 vietoje Vokietijos singlų TOP 100. European Hit Radio TOP 40 jos daina užima 10 vietą.

Bet sėkmė mokinei Christinai Klein, geriau žinomai, kaip LaFee (15), turi ir juodąją pusę. Ne visi jos klasiokai jai linki sėkmės. Mokykloje ją koneveikia ir įžeidinėja.

„Tu esi ***** ir tavo dainos taip pat”. „Tu esi pasipūtusi ožka!” arba „Ką tu manai, kas tu esi? Kvaiša!” ir dar daug piktų pasisakymų mokyklos kieme turi išgirsti LaFee.

„Jie turėtų paragauti to patys”, – pasakoja LaFee žurnalui BRAVO. „Jie grasina netgi sumušti: ‘Ateik čia, gausi į snukį.‘ Aš dažnai netgi bijau eiti į mokyklą.”

Jaunoji atlikėja pasakoja: „Aš bijau, kad kiti mokiniai, kuriuos aš pirmą kartą matau, man nepadarytų ko nors, kai būsiu nepasiruošusi.”

LaFee tėvai, mokytojai ir mokyklos direktorius žino šią problemą. Vis dėl to jie nusprendė, kad LaFee daugiau nevažiuos mokyklos autobusu. Jos mama Koula ją nuvež pati arba ją palydės pusseserė Sofia (18). „Aš į mokyklos kiemą per pertraukas neinu nusiteikusi gerai. Mano geriausia draugė Tuba (15) ir kiti geri mano draugai eina kartu.”Tarpas tarp pop žvaigždės gyvenimo ir mokyklos dienos 15 metų žmogui yra per sunkus. „Mokykloje aš esu normali mergaitė, bet negaunu jokios pagarbos… Vienintelė paguoda, kad manimi labai didžiuojasi mano senelis” – BRAVO žurnalui interviu metu sako LaFee.

Dabar LaFee daug laiko skiria šeimai ir draugams, nes džiaugiasi vasaros atostogomis. Tačiau neilgai, tuoj prasidės autografų turai, festivaliai, o rudenį LaFee pradės eiti į 10 klasę.

Kad ir kaip ten bebūtų, tikimės, kad sunkus periodas praeis ir ji dainuos dar pabaigusi mokyklą, kai šalia nebesitrainios nesubrendėliai, bet ją mylintys ir gerbiantys žmonės…

LaFee dainos „Prinzesschen” vaizdo klipą galite rasti čia.

Balsuok už naujausią LaFee darbą „Prinzesschen”. Siųsk SMS numeriu 1656 įrašęs tik tris raides EHR bei atlikejo ir dainos pavadinima. Dar vienas būdas balsuoti – siųsti el. laiškus, adresu hit@europeanhitradio.lt

Views All Time
Views All Time
2563
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

+ 43 = 48