Grupę GELTONA palieka jos narys Tadas!

Pasibaigus pirmajam koncertiniam turui ir prasidėjus pirmiesiems antrojo albumo įrašams, grupė GELTONA iš dueto tampa soliniu projektu. Iš grupės pasitraukia jos narys Tadas.
“Sprendimą palikti grupę priėmiau pats. Mintis taip pasielgti brendo ilgokai, o peržiūrėjęs turo įrašus galutinai įsitikinau, kad grupei scenoje reikia daug ką keisti. Mano sprendimas palikti grupę nebuvo netikėtas žmonėms, su kuriais dirbame nuo grupės GELTONA susikūrimo. Daugelis matė, kad grupėje neatrandu savo vietos. Sunkiausiai mano norą pasitraukti išgyveno Dija, bet sugebėjau jai išaiškinti, kad ji yra GELTONA lyderė ir tokia turi pasilikti. GELTONA nesubyrės, nekeis pavadinimo, o dainos, kurios skambėjo albume “Prisiminimai” ir toliau skambės koncertuose. Manau, kad grupė pasipildžiusi naujais šokėjais tęs savo veiklą taip pat sėkmingai, kaip ir debiutavo. Aš visada džiaugsiuos, kad buvau jos istorijos dalimi, kad man būnant grupėje, albumas “Prisiminimai” buvo išpirktas platininiu tiražu. Dėkui visiems gerbėjams, kurie buvo su mumis iki šiol, tikiuosi, kad ir ateityje liksite tokiais pat šauniais GELTONA gerbėjais, kokiais buvote iki šiol. Mažiausiai vienu gerbėju GELTONA jau pasipildė – juo tapau aš”, – sakė Tadas.
Jis prisipažino, kad palikti grupę nutarė ir dėl mokslų bei būsimo verslo. “Mokausi turizmo administravimo ir planuoju rimtai užsiimti turizmo verslu, o tam reikia skirti visą laiką ir energiją. Manau, kad šioje srityje galiu save pilnai realizuoti, todėl nenoriu blaškytis”, – sakė jis.

Tadas GELTONA koncertinėje veikloje dalyvaus iki šių metų birželio mėnesio.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *