Daron Malkian iš System Of A Down: „Niekada nebuvau toks kvailas, kad sakyčiau žmonėms „Neįsirašinėkit mūsų muzikos”

Daron’o Malkian’o iš „System Of A Down” pokalbis su „Metal Hammer” apie naujas dainas ir kada grupė planuoja išleisti savo trečiąjį albumą…

„Well, praeitą naktį (kovo 26-ą) mes grojom naują dainą „Honey”, dar naktį prieš tai sugrojome „Fuck The System.” sako Malkian’as, „Tai yra tai, ką liaudis norėtų dabar gauti iš piratų ar dar iš kur nors, nes
esu įsitikinęs, kad yra tokių, kuriems jau darosi bloga nuo „Toxicity” (2001m.), ir jie laukia kažko naujo. Taip, aš gaunu pinigus už savo grojimą, bet tai nėra mano vienintelis tikslas. Yra gera sukurti dainą ir paleist ją į pasaulį dar be įrašo, kad žmonės paklausytų. Aš niekada nebuvau toks kvailas, kad sakyčiau „Neįsirašinėkit mūsų muzikos” ar dar kaip nors.

Jis tęsia: „Mes turim 15 ar 16 dainų, kurios neįėjo į „Toxicity” ir ne todėl, kad jas galima butu priskirti prie blogų – paprasčiausiai mes nenorėjome išleist dviejų valandų trukmės įrašo. Kita priežastis ta, kad kai kurios iš tų dainų neįsipaišė į „Toxicity” kontekstą. Kaip tarkim „Chicken Stew” (daina, kuri buvo atliekama per pirmojo albumo „System Of A Down” turą, bet dar nebuvo išleista) paprasčiausiai netiko „Toxicity” skambesiui, bet tai nereiškia, kad ji dings. Mes ir toliau galim atlikinėt ją gyvai, o yra ir žmonių, įsirašiusiu ją per koncertus. Daina gyva, ir mes tikimės, kad įrašysim visas tokio pobūdžio dainas, kad žmonės išgirstų geros kokybės įrašus, taip, kaip jie turėtu skambėti iš tikrųjų.

Kuriu visa laiką, todėl kurdami kitą albumą, mes nebūtinai remsimės jau parašytomis dainomis. Iki naujo System albumo pasirodymo praeis dar keletas metų, nes mes norim, kad jis būtu toks pat geras arba geresnis negu paskutinis.”

System Of A Down gros per šių metų UK Ozzfest.

Parengė walten

Views All Time
Views All Time
2118
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 3 = 1