Svarbūs dalykai prieš pradedant gaminti girą
Tikrosios senosios lietuviškos giros yra rūgštaus skonio, o jei saldžiarūgštės, tai daugiau į rūgščiąją pusę… Tikrosios senosios lietuviškos giros yra…
Tikrosios senosios lietuviškos giros yra rūgštaus skonio, o jei saldžiarūgštės, tai daugiau į rūgščiąją pusę… Tikrosios senosios lietuviškos giros yra…
Per vasaros atostogas visi Lietuvos pajūrio, paežerių, paupių paplūdimiai buvo paplūdę čeburėkais… Per vasaros atostogas visi Lietuvos pajūrio, paežerių, paupių…
Kulinarinėje literatūroje ir ypač kulinarijos terminijoje randame sudarkytus, neteisingai rašomus mėsos kepsnių pavadinimus. Pradedu straipsnių ciklą apie mėsos kepsnius. Kulinarinėje…
Smoothie („smuzi“) – tirštas daržovių, uogų, vaisių ir šviežių sulčių plakinys, kurį lietuviškai teisingiausia būtų vadinti putra, nes būtent senovėje…
Mažosios Lietuvos gyventojai itin mėgo vytintas žąsis… Mažoji Lietuva: vytintos žąsys Šitaip pasiruošti žąsis maisto atsargoms buvo priimta Mažojoje Lietuvoje….
Lietuvoje Advento pradžia įprasta laikyti lapkričio 30-ąją – Šv. Andriejaus dieną. Nuo seno tą dieną pagal orą, dangaus kūnų padėtį…
Paukštininkystė, kaip ir kitos gyvulininkystės šakos Lietuvoje, turi gilias tradicijas. Paukštininkystė, kaip ir kitos gyvulininkystės šakos Lietuvoje, turi gilias tradicijas….
Štai kaip XVI amžiaus pradžioje metraštininkai aprašė Lietuvos valdovų Šventųjų Velykų pietus… Štai kaip XVI amžiaus pradžioje metraštininkai aprašė Lietuvos…
Šiandien Lietuvoje lietuvių nacionaliniais patiekalais jau realiai tapo brangiausios pasaulyje picos ir modifikuotų sojų faršo dioner-kebabai, ir niekam dabar nerūpi,…
Falsifikatų kritika… Falsifikatų kritika: Vienos kavinės reklama. Raskite klaidų: „Сezario“ salotos Tiktai rinktinės Aisbergo salotos, tiktai šviežiai kepta vištiena, tiktai…