„GUBERNIJOS EKSTRA“ alus

tai šviesus alus, gaminamas iš itin kokybiško šviesaus miežinio salyklo, pačių geriausių karčiųjų ir aromatinių apynių, technologiškai apdoroto vandens, pridedant truputį kukurūzų, kurie yra pikantiška technologinė detalė, padedant išgauti ir išsaugoti šio alaus originalumą. Šiame aluje yra 5,5 tūrio % alkoholio; sausųjų medžiagų kiekis pradinėje misoje – 12,5%, taigi tai yra pakankamai stiprus ir sodrus alus, bet ir gerai gaivinantis, nes nei alkoholio, nei sausųjų medžiagų nėra per daug – lygiai tiek, kiek reikia, kad pajustum tikro lietuviško alaus sodrumą ir gaivą. „Gubernijos ekstra“ yra pats karčiausias „Gubernijoje“ gaminamas alus: jo kartumas yra 30 EBC kartumo vienetų, bet geros sudėties vandens, kokybiškų apynių ir geros technologijos dėka kartumas yra švelnus ir harmoningas, o aromatinių apynių dėka šis alus pasižymi dar ir maloniu apynio aromatu.

Dėl aluje esančio pakankamo kiekio angliarūgštės (0,45-0,57%) ir geros baltyminės alaus sudėties jis pasižymi stangria, kompaktiška puta, kuri yra tikra gero alaus puošmena. O lėtas burbuliukų žaismas bokale yra tikrai malonus ir akiai, ir gomuriui. Šis alus yra pilstomas į 0,5 l talpos stiklinius butelius ir skardines bei 30 ir 50 l statinaites (kegus). Alaus garantijos laikas – 90 parų stikliniuose buteliuose, 9 mėnesiai skardinėse ir 60 parų statinaitėse.

Solidų alaus skonį yra pamėgę ne tik Lietuvos, bet ir Jungtinių Amerikos Valstijų, Didžiosios Britanijos, Rusijos, Latvijos ir Švedijos vartotojai.

„LEDUKAS“- ypatingo skonio alus

LEDUKAS- švelnaus skonio ir apynių aromato alus. Šis alus nėra svaigus ir turi tik 2,5 % alkoholio tūrio. Tai unikalus ir vienintelis atvejis, lietuviško alaus istorijoje.

Apynių skonio alus- gaminamas iš specialiai alui virti paruošto vandens, geriausio šviesaus miežio salyklo ir aromatinių apynių, pridedant kukūruzų, alaus specifiškumui išlaikyti. Gamindami šį alų, nenaudojame jokių maisto priedų bei stabilizuojamų medžiagų. Tad LEDUKO alus yra vertingas natūralus maisto produktas, turtingas amino rūgštimis ir B grupės vitaminais. Alus nėra kaloringas, todėl juo gardžiuojasi moterys ir merginos. Nesvaigus alus yra itin mėgstamas jaunimo. 2003 m. LEDUKAS pelnė “ Metų gaminio“ diplomą.

Alus „Ledukas“ eksportuojamas į Didžiąją Britaniją, latviją.

„LEDAS“- gardi puta, skalsus alus

LEDAS- klasikinės technologijos, šviesus tradicinis alus. Pradėtas gaminti 2001 m., iš karto buvo pamėgtas vartotojų. Jis pasižymi stangria, kompaktiška puta, kuri yra gero alaus puošmena. O lėtas burbuliukų žaismas bokale yra tikrai malonus ir akiai, ir gomuriui.

Šiame aluje yra 5,1 % alkoholio tūrio. Aukštos technologijos dėka alaus nereikia dirbtinai karbonizuoti- pakanka natūraliai išsaugoti fermentacijos metu susidariusią angliarūgštę. Šio produkto gamybai naudojamas tik technologiškai apdorotas, optimalios cheminės sudėties vanduo.

„ŽIGULINIS“ alus

„GUBERNIJA“ „Žigulinį“ alų pradėjo gaminti dar 1953 metais, kaip ir daugelis kitų tuo metu dirbančių alaus daryklų, tačiau tik vienintelė „Gubernija“ atnaujino būtent tos receptūros alaus gamybą, atitinkanti Lietuvos standarto LST 44-1993 „Alus.

Bendrosios techninės sąlygos“ reikalavimus, pavadinusi jį „Gubernijos žiguliniu“. „Gubernijos žigulinis“ yra šviesus alus, gaminamas tradicinės fermentacijos būdu iš technologiškai apdoroto vandens, šviesaus salyklo, granuliuotų apynių ir apynių ekstrakto, fermentuojant žemutinio rūgimo alaus mielėmis. Visos žaliavos yra geriausios kokybės ir kruopščiai patikrintos.

Gamindami „Gubernijos žigulinį“ alų, nenaudojame jokių maisto priedų bei stabilizuojančių medžiagų, kurios dirbtinai gerintų produkto vartojamąsias savybes. „Gubernijos žigulinis“ alus pasižymi grynu švelniu skoniu su išreikštu apynių aromatu. Alus maloniai kartokas, lengvas, gerai malšina troškulį. Šis alus yra giliai sufermentuotas, alkoholio jame yra ne mažiau kaip 4,3% tūrio. „Gubernijos žigulinis“ pasižymi aukšta ir stabilia puta, angliarūgštė skiriasi lėtai, mažais burbuliukais, ir tai suteikia alui pastovumo.

ŽIGULINIS alus – eksportuojamas į JAV, Rusiją, Latviją, Airiją, Izraelį ir Baltarusiją.

„Kunigaikščių “ alus – kilmingo skonio alus

„Kunigaikščių alaus“ istorija įdomi ir paslaptinga. Produktas pradėtas gaminti apie 1923-1926 m. Archyvuose išlikusioje etiketėje „Kunigaikščiai“ reklamuojamas net su dviem medaliais, įrodančiais labai aukštą alaus kokybės įvertinimą.

Nėra žinoma, kodėl „Kunigaikščių“ alaus gamyba nutrūko. Galima tik spėlioti, ar pavadinimas lėmė tokią ilgą pertrauką, ar jis buvo per daug kilmingo skonio. Po septyniasdešimties metų vėl pradėtas gaminti „Kunigaikščių“ alus, tapo mėgiamu ir solidžiu produktu Lietuvos rinkoje. Tamsus alus pasižymi harmoningu skoniu, kuriame išryškėja karamelinio salyklo skonis ir aromatas su švelniu vyniniu prieskoniu.

Stiprus KUNIGAIKŠČIŲ alus yra itin mėgiamas Rusijoje, Vokietijoje, Izraelyje ir Latvijoje.

„GRAND“ – stiprus, lietuviškas alus

Sukurtas gero ir tikro lietuviško alaus mėgėjams. Jo gamybai naudojamas aukščiausios kokybės ingredientas- itin kokybiškas miežinis salyklas. Tai – stiprus alus turintis 9,5 % tūrio Šis produktas labai populiarus ir mėgiamas Lietuvos vartotojų . Atsižvelgiant į poreikius, produktas pilstomas į skardinę, stiklinę ir plastmasinę tarą. Paragavę „GRAND“ miežių alaus pajusite malonų skonį ir tikrą lietuviško alaus dvasią.
GRAND alus eksportuojamas į Rusiją, Jungtines Amerikos Valstijas ir Izraelį.

Views All Time
Views All Time
3250
Views Today
Views Today
1
0 0
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn