Šiuolaikinio kario ginklai

Robot journalists Straipsniai.lt

1. Informacijos valdymas ir sklaida. Šiuolaikiniame Pasaulyje vis daugiau reikšmės įgyja, kas valdo informacijos srautus ir kaip sugeba ja naudotis ir disponuoti. Niekam ne paslaptis, jog dabartiniu metu vyksta nuožmus informacinis karas už savo ideologijų primetimą kitiems geopolitiniams subjektams, taip primetant savo Valią. Tad, tas, kuris valdo informacijos srautus, įgyja didelę galią. Labai svarbu, kokia ta informacija yra. Jei tai yra tam tikros žinutės Pasauliui paskelbimas, žvelgiant į jį savomis akimis per savo požiūrio prizmę, tai viena. Tačiau jei informacija yra kryptinga ir primesta nuomonės formuotojų iš šalies – visai kitas reikalas. Mūsų uždavinys – išmokti skelbti Pasauliui savą žinutę, žvelgti į Pasaulį per Lietuvių interesų prizmę, o taip pat išmokti atskirti svetimas ideologijas ir tuos šaltinius, kurie ją skleidžia. Išmokus šias pamokas, antras etapas yra išvystyti gebėjimą tą informaciją skleisti maksimaliai efektyviai ir operatyviai.

2. Knygos, šventraščiai, t.y. Žinojimas.Vienas svarbiausių tvirtos Valstybės ir bendruomenės veiksnių – žinojimas kaip surėdyta Visata, Žmonija, kokie yra dėsningumai, kokia tikroji bendruomenės istorija, taip pat, kas iš tiesų vyksta Pasaulyje, realus Pasaulio vaizdas, o ne įsivaizduojamas. Moralinių-etinių pamatų išmanymas, vertybių visumos žinojimas. Įgijus šias žinias, visuomenė tampa pajėgi atsispirti informacinėms, vertybinėms, ideologinėms ir metafizinėms invazijoms, ji tampa ŽINANTI, t.y. savo likimo Kūrėja. Mūsų šventraščiai – tai visų pirmiausia virš milijono baltų Dainų, pasakų, padavimų, priežodžių, kuriuose užfiksuota visa mūsų Tautos Išmintis ir savimonė.. Taip pat visi Pasaulio šventraščiai (Biblija, Koranas, Avesta, Bhagavad-Gita ir kiti Vedų raštai, budistų, Konfucijaus raštai, Laozi ir t.t.).

3. Stipri daugiavaikė Šeima. (Arabų Pasaulis kalba dar paprasčiau ir primityviau – Moters gimda). stipri darni Šeima – mūsų stiprybės pamatas. Joje puoselėjant tam tikras vertybes, jų visumą ir auklėjant Vaikus savo pavyzdžiu, užtikriname ilgalaikį ir sėkmingą Tautos vystymąsi. Šeima – visuomenės ląstelė, tad ji turi būti sveika, stipri ir gausi. Daugiavaikė Šeima – tai visų pirma ne ekonominiai paskaičiavimai, tai Meilės, Pagarbos vienas kitam puoselėjimas ir vystymas, svarbiausių moralinių vertybių diegimas ir rodymas savo atžaloms, kurių siektina susilaukti maksimaliai gausiai. Moteris savo tobulumą pasiekia per Vaikų gimdymą ir rūpinimąsi jais bei Šeima. Jei savo Moteris paversime tobulomis, mūsų visuomenė būtinai taps tokia pat. Tai – aksioma arba Visatos dėsnis.

Straipsniai 1 reklama

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *