Siemens arenoje startuos LiCS rinkimų maratonininkai

Šių metų sausio 11 d. Vilniuje vykusioje Liberalų ir centro sąjungos spaudos konferencijoje, LiCS centrinio rinkimų štabo vadovas Žilvinas Šilgalis bei LiCS atsakingasis sekretorius Klemensas Rimšelis pareiškė, jog partija penktadienį iškilmingu renginiu „Siemens” arenoje viešai deklaruoja dalyvavimą savivaldybių tarybų rinkimuose.

Pasak atsakingojo sekretorius K. Rimšelio, partija iškelia kandidatus į visų 60 – ties savivaldybių tarybas – viso virš 1760 kandidatų. LiCS tikisi, kad naujoje savivaldybių tarybų kadencijoje jos atstovai merais bus išrinkti 15 – je savivaldybių, taip pat daug kur tikimasi dalyvauti valdančiosiose daugumose.

„Beveik 5000 narių turinti Liberalų ir centro sąjunga yra tradicinė savivaldybių partija, darbais įrodžiusi savo vertę, per būsimus vasario 25 d. rinkimus planuoja gerokai išplėsti turimas pozicijas savivaldybių tarybose. Besibaigiančioje kadencijoje LiCS atstovai vadovauja 12 – ai savivaldybių, tarp jų – didžiųjų miestų – Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos savivaldybėms. Daugelyje savivaldybių tarybų liberalcentristai įeina į valdančiąsias koalicijas”, – sakė Žilvinas Šilgalis.

Straipsniai 1 reklama

Pasak centrinio rinkimų štabo vadovo, į kandidatų sąrašus pirmaisiais įrašyti dabar dirbantys savivaldybių merai bei žinomi vietos lyderiai, taip pat į sąrašus įtraukti vietos bendruomenėms gerai pažįstami žmones, kurie yra pelnę gyventojų pasitikėjimą.

LiCS laikosi nuostatos neįtraukti į rinkimų sąrašus Seimo narių, nes kitokia politika, partijos nuomone, yra tik rinkėjų apgaudinėjimas.

Liberalų ir centro sąjungos vadovai spaudos konferencijoje informavo, kad šį penktadienį „Siemens” arenoje įvyksiantis įspūdingas renginys „Priimdami teisingus sprendimus – kuriame ateitį”, bus starto šūvis prasidėsiančiam rinkimų maratonui. Šventės metu partijos nariai, rėmėjai, draugai, žiniasklaidos atstovai turės galimybę ne tik pagerbti Sausio įvykių aukas, susipažinti su LiCS kandidatais į savivaldybių tarybų narius, bet ir turiningai praleisti darbo savaitės pabaigą su šeimomis ir bendraminčiais, susikaupti prieš netrukus prasidėsiantį rinkimų kampanijos darbymetį.

LiCS Viešųjų ryšių grupės vadovas
Gintautas Babravičius

Pastaba:
Žiniasklaidos atstovai, turintys tarnybinius pažymėjimus, be kliūčių galės dalyvauti renginyje.

Views All Time
Views All Time
2457
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 2 = 4