Prezidento rinkimuose Jezerskui talkins Sun Tzu karo meno specialistas

Prezidento rinkimuose Jezerskui talkins Sun Tzu karo meno specialistas

Atsargos brigados generolui Česlovui Jezerskui siekti prezidento posto padės Sun Tzu – karo meno versle, politikoje ir gyvenime – specialistas ir konsultantas prof. Renaldas Gudauskas.

„Būsiu atsakingas už komunikaciją ir bendrąją vadybą. Daugiau detalių nenorėčiau komentuoti. Matau didelę perspektyvą. Nematyčiau – nebendradarbiaučiau. Vertinu jo duomenis ir indėlį į Lietuvos Respublikos nepriklausomybę, jo gebėjimus, tad esu pasiruošęs pridėti ir savo gebėjimus”, – Alfa.lt sakė R. Gudauskas. Verslo konsultavimo specialisto teigimu, dėl atlygio už darbą su Č. Jezersku kol kas dar nebuvo kalbėta.

Kinų karvedžio Sun Tzu karo meno išmintimi vadovavosi Napoleonas, vokiečių generolai Antrojo pasaulinio karo metais ir netgi amerikiečiai, planuodami operaciją „Audra dykumoje”, – rašoma R. Gudausko tinklalapyje.

Straipsniai 1 reklama

Č. Jezersko rinkimų štabui vadovaujantis signataras Rolandas Paulauskas kitų atsargos generolui talkinančių žmonių kol kas neatskleidžia.

„Ne visus galime ir pasakyti, ne visi nori būti įvardyti. Žmonės kartais konsultuoja įvairius kandidatus ir nenori, kad jie sužinotų”, – nekalbus buvo R. Paulauskas.

Paklaustas, ar prie rinkimų kampanijos organizavimo prisideda ir „politinių technologijų” specialistu vadinamas Audrius Butkevičius, R. Paulauskas priminė, kad A. Butkevičius – senas Č. Jezersko draugas: „Kaip jūs įsivaizduojate, kaip gali draugas draugui nepatarti?”, – Alfa.lt sakė R. Paulauskas.

Prezidento rinkimų agitacijos kampanija prasidės balandžio 17 dieną.

Views All Time
Views All Time
728
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

16 − = 11