Liberalcentristai: politinės realybės ignoravimas – penas naujiems pranašams ir „gelbėtojams”

„Atkaklus siekis, nepaisant nieko, priversti kartu dirbti dešiniuosius ir kairiuosius nėra nekalta „politinė” utopija, o sąmoningas realybės ignoravimas, skatinantis neprognozuojamą atoveiksmį”, – mano Seimo Liberalų ir centro sąjungos frakcijos narys Vytautas Bogušis.

Liberalcentristui kelia susirūpinimą, kuomet nesant kritinės padėties bei pavojaus šalies ekonominiam, politiniam saugumui, dvi dabartinio Seimo partijos yra prievartaujamos dirbti kartu, atsainiai pamirštant apie dar du trečdalius tautos atstovų.

„Politiniai technologai, vardan savų utopinių politinių vizijų, verčia vos trečdalį dabartinio Seimo sudarančias, skirtingų pažiūrų partijas tapti – vienintelėmis turinčiomis teisę siūlyti išeitį iš dabartinės politinės krizės, visus kitus paliekant statistais. Toks politinės tikrovės ignoravimas yra ne tik neišmintingas, bet ir pavojingas, nes paneigia tikrovę bei rengia dirvą naujiems pranašams ir „gelbėtojams”, – įsitikinęs V.Bogušis.

Straipsniai 1 reklama

Liberalcentristas ragina valstybės vadovą atsižvelgti, kad ir nelabai priimtiną politinę realybę bei neblukinti margo Lietuvos partijų žemėlapio, sąmoningai ar nesąmoningai siekiant, kad jame liktų vos dvi spalvos.

V.Bogušio įsitikinimu prie derybų stalo privalo atsidurti visų tautos pasitikėjimo mandatą gavusių partijų atstovai, kitaip išėjimas iš dabartinės politinės krizės nedovanotinai užsitęs ir gali atnešti neprognozuojamų pasekmių.

Views All Time
Views All Time
2130
Views Today
Views Today
3

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

8 + 1 =