Trečiojo „Žmogaus voro” paslaptis

Filmo „Žmogus voras” gerbėjų laukia naujas susitikimas su jo herojais. Kino studija Sony Picture bendradarbiaudama su kompanija Marvel Studijos pradėjo dirbti prie trečiojo filmo šiuo pavadinimu. Filmavimas prasidės kitais metais, o filmo pasirodymas ekranuose numatytas 2007 metų gegužės 4 dieną.

Pagrindinį – Piterio Parkerio ir Žmogaus – voro vaidmenį ir vėl atliks Tobis Magvairas, o Merės Džein Jutson vaidmenį atliks, žiūrovams jau žinoma aktorė Kristin Danst. Pagrindinio „blogiuko” vaidmuo atiteko Tomui Cheiden Čerčui. Koks tai bus „blogiukas” – dar paslaptis. Pirmuose dviejuose filmuose „blogiukus” suvaidino: Ulemas Defo – Žaliąjį Gobtiną – pirmajame filme, ir Alfredas molina – Daktarą Ok – antrajame.

Režisierius Semas Reimis: „Šis filmas ne vien apie Piterio Parkerio ir Merės Džein tarpusavio santykius. Didelį vaidmenį juose atlieka ir puikūs aktoriai, kurie kuria „blogiukų” įvaizdį. Tomui Čeidenui Čerčui puikiai ir pritrenkiančiai pavyko atlikti naująjį neigiamo herojaus vaidmenį.”

Straipsniai 1 reklama

Tomas Čeidenas Čerčas tapo žinomas pasirodžius televizijos serialui „Sparnai”, kuris buvo rodomas 1990 – 95 metais, po šito filmo aktoriui buvo siūlomi vaidmenys ir kituose žinomuose filmuose.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *