Tegul kalba ginklai

Way of the Gun, The

Ką daryti, jeigu savo noru prasidėjai su bjauriausiais vyrukais mieste? Leisk kalbėti ginklams

kriminalinis trileris
Režisierius: Christopher McQuarrie
Scenarijaus autorius: Christopher McQuarrie
Prodiuseriai: Kenneth Kokin
Vaidina: Ryan Phillippe, Benicio Del Toro, James Caan, Juliette Lewis
Muzika: Joe Kraemer
Sukurta: JAV (2000)
Trukmė: 119 min. (1 val. 59 min.)
Originalo kalba: anglų
Premjera Lietuvoje 2000 m. gruodžio 15 d.

Straipsniai 1 reklama

Vieno geriausių visų laikų kriminalinio hito „Paprasti įtariamieji” scenarijaus autoriaus Christopherio McQuarrie režisūrinis debiutas.

Geriausias „juodasis” kriminalas po „Bulvarinio skaitalo!”

Parkeris (akt. Ryanas Phillippe) ir Longbo (Benicio del Toro) – smulkūs nevykėliai sukčiai. Partneriai kasdien svajoja apie pilnas kišenes „žalių”, tačiau realybėje jose švilpauja vėjas. Tačiau vieną dieną gimsta idėja, verta milijono.

Spermos banke vartydami „Playboy” žurnalus (juk reikia kažkaip susikrapštyti dolerį kitą!), Parkeris ir Longbo sugalvoja genialų planą kaip praturtėti. Tereikia pagrobti milijonieriaus Čaidako (Scottas Wilsonas) „sūnų”, kurį jam ir jaunutei jo žmonai savo įsčiose nešioja Robin (Juliette Lewis). Šešiaženklė išpirka – garantuota!

Dauguma žmonių su tokiais vyrukais kaip Čaidako kompanija neprasidėtų už jokius pinigus. Tuo tarpu Parkeris ir Longbo išdrįso pagrobti dar negimusį jo vaiką! Dabar mažiausiai tuzinas žmonių pasiruošę ištuštinti po pilną apkabą, kad turtuolio šeimininko Čaidako rankos nesusiteptų, o įkaitai grįžtų namo…

Nuo Michaelo Manno „Karščio” kine niekas nematė tokių įspūdingų susišaudymų!

Nuo Quentino Tarantino „Bulvarinio skaitalo” niekas nesugebėjo kriminalinę istoriją „prifarširuoti” tokiais netikėtais siužeto vingiais ir juodojo humoro pliūpsniais!

Užtaisykite ginklą. Nutaisykite mirtinai rimtą veidą. Ir nerkite į kulkų ir originalaus humoro krušą, kurią dovanoja „kreiziškų” kriminalinių filmų genijus, „Paprastų įtariamųjų” sumanytojas Ch. McQuarrie.

Tegul kalba ginklai.

Daugiau apie filmą:
http://us.imdb.com/Title?0202677

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *