Egidijus Dragūnas šiuo metu gyvena pakylėjimo būsena

Egidijus Dragūnas šiuo metu gyvena pakylėjimo būsena. Tokią jo savijautą įtakoja ypatingai sklandžiai praeinantys koncertai. Paskutinis koncertas vykęs „Helios” naktiniame klube buvo išties įspūdingas, tiek geru garsu tiek žmonių gausa. „Jaučiuosi labai gerai kai žmonės renkasi į mano koncertus. Klubas buvo sausakimšas, visi rankomis mojavo, skandavo pakartoti. Po tokių koncertų užplūsta neapsakomi jausmai ir noras koncertuoti” – komentuoja Selas.

Tokios pat nuomonės yra ir koncertų organizatoriai. Štai keletas atsiliepimų apie koncertus.

Marijampolė

Straipsniai 1 reklama

Žydrūnas Kičas
Naktinio klubo „Lūna” vadybininkas

Klube Lūna vykusį grupės Sel albumo „Muzika” pristatomąjį koncertą, marijampoliečiai prisimena dar ir šiandieną. Tai buvo puikus reginys, įspūdingas koncertas, sausakimšas klubas, ir ne vienas bisas.
Labai visi džiaugiamės, jog Sel vėl sugrįžo ir sugrįžo Stiprūs.

Šiauliai

Andrius Senkus
Pramogų centras „Neopolis”

Egidijus kartu su kitais muzikantais labai subtiliai parodė, kokia iš tikrųjų turi būti muzika bei kaip ją reikia pateikti publikai. Tuo galėjo įsitikinti kiekvienas, stebėjęs šį koncertą. Nuoširdumas ir atsidavimas, tą vakarą sklidęs nuo scenos, žmones varė tiesiog iš proto.

Klaipėda

Dainius Okunevas
Naktinio klubo „Honolulu” vadovas

Šią grupę visada malonu matyti savo klubuose, kadangi tai būna visuomet profesionaliai atlikti koncertiniai pasirodymai. Puikus skambesys, geros dainos ir nepakartojama nuotaika, kurią sukuria tarp atlikėjo ir kliento užsimezgęs kontaktas, šį kontaktą perduoda muzika. Tai būtent tai, ko reikia mano klubams, kad klientai liktų laimingi.

Vilnius

Kastytis Sliuzas
Naktinio klubo „Helios” programų direktorius

Pilnas klubas iškeltų į viršų rankų, gerbėjų džiaugsmingi šauksmai, palydintys kiekvieną Sel dainą, keletas prašymų pakartoti, Mes to nesitikėjom,- SEL populiarūs iki šiol.

Apie SEL koncertą Vilniaus „Helios”:
Dailius Dargis („Ekstros” žurnalistas, renginių prodiuseris):
Nuo pat pirmųjų naujausio hito „Tik” akordų iki kone himnais tapusių šedevrų „Saulės miestas” bei „Leisk” į „Helios” susirinkusi margaspalvė publika turėjo priežasčių eiti iš proto. Energijos „Selui” galėjo pavydėti ir šių dienų šokių muzikos asai, ir ugningais koncertais garsėjantys rokeriai…

Views All Time
Views All Time
2588
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

2 + 6 =