„Adidas” vakarėlyje „Galaxy” – ritmenbliuzas ir juodaodės go go šokėjos

Rugsėjo 25 dieną, šeštadienį, Vilniuje, „Galaxy“ klube įvyks renginys, skirtas RnB (Rhythm‘n‘blues) stiliaus muzikai, kurio metu pasirodys DJai iš JAV ir Belgijos, o publiką kaitins juodaodės „go go“ šokėjos, teigiama pranešime spaudai.

DJ Mystique – vienas karščiausių Europoje

Dar būdamas vaikas DJ Mystique jau domėjosi vakarėliais bei didžėjaus darbu. Paauglystėje tai tapo hobiu, o universitete – profesionaliu darbu. Rimta belgo karjera prasidėjo 1998-aisiais, kai apie DJ Mystique pasirodymus pradėjo kalbėti visa Belgija. Greitai jaunąjį talentą pastebėjo Europos klubų vadybininkai ir šiandien belgas yra itin dažnas svečias garsiausiuose klubuose. DJ'us buvo pastebėtas ir už Atlanto – su Eminemu dalyvavo filmo „8 mylia” pasauliniame ture, pristatinėjo filmą „Paštininkas“, su DJ Vadim ir Kid Koala iš legendinės Didžiosios Britanijos RnB ir hiphopo įrašų kompanijos „Ninja Tune“ išmaišė visą Europą. Sunkas darbas neliko nepastebėtas ir 2004-aisiais Prancūzijos žurnalas „DJ Magazine“ Mystique išrinko „vienu karščiausių Europos RnB DJ'umi“.

Žmogus, kiekvieną renginį galintis paversti audringiausiu vakarėliu

Straipsniai 1 reklama

Gimęs ir užaugęs JAV DJ 360 pradėjo groti ankstyvais 90-aisiais Niujorke. Aktyvus muzikos produseris dirbo su atlikėjais: Daddy-O (Stetsasonic), Freestyle, Fellowship. DJ 360 pastebėjo garsusis reperis Redmanas iš kultinės JAV repo grupės „Wu-Tang Clan”.

Populiarumo kreivė staiga šovė aukštyn, amerikietį pastebėjo legendinio Amsterdamo klubo „Roxy“ savininkai ir 1996 m. DJ 360 persikėlė į Europą. Jis greitai įsitvirtino scenoje ir tapo pagrindiniu klubo rezidentu. Begalė didžėjaus organizuotų vakarėlių, pasirodymai su pasaulinio garso RnB bei hiphopo žvaigždėmis – Eminemu, „Wu-Tang Clan”, Jay-z, „Busta Rhymes”, Dr.Dre, paliko žymų pėdsaką Olandijos, Belgijos, Vokietijos RnB istorijoje. Dabar DJ 360 yra kviečiamas į Austrijos, Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Olandijos, Danijos bei kitų šalių klubus.

„Adidas“ staigmenos vakarėlio lankytojams

Visų RnB vakarėlio lankytojų laukia malonios staigmenos. Specialią šokių programą jau paruošė egzotiškosios „go go“ merginos, kurių pasirodymai Monake ir Vokietijoje dažnai rodomi per televiziją, o taip pat jas galima išvysti „Diesel” kompanijos reklaminiuose klipuose. Video menininkai iš „Rut Rut“ komandos žada ypatingas projekcijas, o visų, atėjusių su „Adidas Classic“ gaminiu, laukia „Adidas“ dovanos.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *