V.Uspaskichas perdavė dokumentus dėl A.Zuoko

Ūkio ministras ir Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas žiniasklaidai ir Seimo vadovybei perdavė dokumentų rinkinį, pasak ministro, patvirtinantį, jog Vilniaus meras proteguoja privačią bendrovę.

V.Uspaskichas be to tvirtina, kad dokumentai leidžia reikalauti Artūro Zuoko atsistatydinimo. Darbo partijos lyderis taip pat kaltina opoziciją kenkimu Lietuvos įvaizdžiui. Viktoras Uspaskichas teigia, kad jo perduodami dokumentai patvirtina, jog sostinės meras ir Maskvos vyriausybė dėl žemės skyrimo Prekybos namams kreipėsi anksčiau negu Valstybės turto fondas pasirašė privatizavimo sutartį su „Eksimeta“.

Pasak ūkio ministro, Artūras Zuokas susirašinėjo neturėdamas nei Vyriausybės, nei Vilniaus savivaldybės tarybos įgaliojimų, o „Eksimeta“ pasirinkta be konkurso.

Straipsniai 1 reklama

Pasak V.Uspaskicho, jam iškelti kaltinimai dėl viešųjų ir privačių interesų konflikto paremti nereikšmingais ar suklastotais raštais. Ūkio ministras mano, jog Valstybės kontrolės tyrimas dėl SAPARD lėšų naudojimo „Krekenavos agrofirmoje“ inicijuotas politinių oponentų ir tai pirmiausia kenkia šalies tarptautiniam prestižui.

Views All Time
Views All Time
1475
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

19 + = 23