2012 Vasara. Kur poilsiauti?

Kertuojų/Juodųjų Lakajų ež. poilsiavietė

  • Nuostabaus grožio gamtovaizdis
  • Smėlėta lyg Baltijos jūros pakrantė
  • Pušynas
  • Šeimyniniui poilsiui su mažais vaikais
  • Baidarių nuoma
  • Žvejyba

Jei pavargote nuo kasdieninių darbų ir rutinos, pasiilgote naujų potyrių ir tikro poilsio, kviečiame atvykti į stovyklavietę prie Kertuojos ir Juodųjų Lakajų ežerų. Čia Jus pasitiks įstabaus grožio Molėtų rajono gamta, nuostabūs pušynai ir nepakartojamo grožio Labanoro regiono parko ežerai. Jūsų pramogoms – žvejyba, ramus ir romantiškas pasiplaukiojimas valtimi, vandens pramogos, skrydis oro balionu, baidarių žygiai, žvejyba, stalo ir lauko žaidimai, kroketas, romantiška nakvynė Kertuojos ir Juodųjų Lakajų ežero pakrantėje, pažintinės kelionės po Molėtų rajono apylinkes.

Stovyklavietėje galima aktyviai praleisti laisvadienį, puikiai pabėgti nuo miesto šurmulio ir pajusti tikrą gamtos dvelksmą. Įkurta vienoje gražiausių Molėtų rajono vietovių tarp Kertuojos ir Juodųjų Lajakų ežerų, stovyklavietė yra apsupta išties įspūdingo grožio apylinkių. Kertuojos ežerą juosia puikus smėlio paplūdimiai, jo pašonėje -įspūdingo grožio Juodųjų ir Baltųjų Lakajų ežerai, apsupti reto grožio pušynais, Labanoro regioninis parkas. Kertuojos ežero pušynai ir balto, lyg Baltijos jūros smėlio paplūdimys sukuria ypatingą vietovės kraštovaizdį ir suteikia čia besilankantiems nepamirštamą laisvės pojūtį.

Kviečiame atvykti visus, pasiilgusius ramaus poilsio gamtoje, nepamirštamų įspūdžių bei gamtos darnos. Kertuojos stovyklavietėje mes stengsimės Jums sudaryti puikias sąlygos ramiam bei aktyviam poilsiui su šeima ar draugais.

Stovyklavietę administruoja UAB „Kirta“
Tel. + 370 698 76858; +370 698 22810

http://kertuoja.lt

Poilsiavietė „Sartai“

Ar pamenate tą jausmą, kai ryte prabudus girdi čiulbančius paukščius, švelniai bangas teškenantį ežerą, šimtamečių pušų ošimą? Kai atvėrus duris pasitinka saulė, miško gaiva ir… akimis neaprėpiama erdvė? Visa tai, kuo poilsis prie ežero Lietuvoje taip žavi ir įkvepia.

Poilsiavietė „Sartai“ – tai 14 renovuotų 4-viečių namelių. Prie kiekvieno namelio erdvi terasa – rytiniam kavos gėrimui „su vaizdu į ežerą“ ir neskubiam vakarojimui, paskanintam ilgų pokalbių ir ant grotelių keptų gėrybių. Gal net pačių ką tik sugautų ežere?

Jei Sartų ežeras nuo seno garsėja šimtakilograminiais šamais, tai aplinkiniai miškai vilioja uogomis ir grybais. Poilsis, suderintas su gero skonio malonumais, – dar vienas lietuviškų atostogų pranašumas.

Vasariškai pakaitinus saulei, džiaugtis ežeru galima pačiais įvairiausiais būdais: šokinėti nuo liepto, nardyti su kauke, maudytis neskaičiuojant valandų, irstytis, o vakare nuovargį palikti prie ežero stovinčioje pirtyje.

Atgavus jėgas ir prisipildžius gamtos ramybės, poilsiavietės „Sartai“ svečiams atsivers aplinkinių miestukų jaukus gyvenimas. Pėsčiomis, dviračiais ar valtimi – pramogos, įdomybės ir atradimai – ranka pasiekiami.

Tel. (+370) 623 70202
http://poilsisprieezero.lt

Poilsis prie Platelių ežero, svečių namai „Saulės slėnis”

Svečių namai „Saulės slėnis” įsikūrę prie Platelių ežero, rytinėje ežero pakrantėje. Svečių namų teritorija ribojasi su Sultekio (Minijos) tvenkiniu.

Iki Platelių ežero – 200 m. Platelių ežeras puikiai tinka buriavimui, plaukioti valtimis, vandens dviračiais, burlentėmis, jachtomis. Geros sąlygos žvejybai ežere. Leidimai išduodami Žemaitijos nacionalinio parko direkcijos Platelių informacijos centre.

Svečių namai „Saulės slėnis” stovi ant kalvos šlaito, eglių ir pušų apsuptyje, Sultekio (Minijos) tvenkinio pašonėje.

Svečių namai apsupti 1987m dailininkų plenero metu sukurtų skulptūrų „Zodiako ženklai”.

Šiuo metu pagrindiniai poilsiavietės pastatai rekonstruojami.

Jūsų patogumui – už 150-ties metrų veikia kavinė.

http://www.saulesslenis.lt

Ilonos sodyba

Sodyba  įsikūrusi vienkiemyje, Molėtų rajone ant Ilgyno ežero kranto. Tai puiki vieta mėgstantiems ramybę, privatumą. Sodyba pritaikyta tiek ramiam šeimyniniam poilsiui, tiek  įvairioms šventėms.

Mūsų svečiams siūlome:

Atskirą namą su visais patogumais (iki 30 asmenų). Pobūvių salę su židiniu, virtuvę, WC. Dušas, miegamieji, lauko pavėsinė.

Pirtį ant ežero kranto su lauko terasa, lauko židiniu, virtuvę ir miegamaisiais iki 15 asmenų.

Pastatai vienas nuo kito nutolę apie 100m atstumu. Nuo sodybos iki magistralinio kelio VILNIUS – UTENA vos 4 km atstumas. Svečiai turi puikią galimybę aplankyti Lietuvos Etnokosmologijos muziejų, bei Molėtų astronomijos observatoriją, esančią vos už keleto kilometrų nuo sodybos Utenos link.

Poilsiautojų laukiame ištisus metus!

http://www.ilonossodyba.lt

Turizmo centras „Palūšė”

Turizmo centras „Palūšė” kviečia Jus pailsėti tiek vasarą, tiek žiemą gražiausiame Lietuvos kampelyje, kur Jūsų laukia poilsiui skirti vasaros tipo nameliai su patogumais ir su bendro naudojimo patogumais. Vasarą vienu metu turizmo centre gali ilsėtis iki 185 žmonių, žiemos sezono metu – 50 lankytojų. Tai savotiški ,,vartai į nacionalinį parką”: čia prasideda ir baigiasi dauguma turistinių žygių, platinami informaciniai leidiniai, organizuojami masiniai renginiai, ekskursijos ir moksleivių stovyklos. Palūšės kempingas laukia keliaujančių su kemperiais ir palapinėmis. Kempinge vienu metu gali įsikurti 14 kemperių, yra virtuvė su visa įranga bei kiti patogumai. Taip pat siūlome ekskursijas po Aukštaitijos nacionalinį parką. Ekskursija tikrai bus įdomi su ekskursijos vadovo pagalba, kuris Jus ne tik palydės nežinomomis vietovėmis, bet ir papasakos apie jas daug įdomaus.

http://www.paluse.lt

„RŪTA” – poilsio bazė prie Bebrusų ežero Molėtų rajone

Labanoro miške, Bebrusų ežero pakrantėje, 3 kilometrai nuo Molėtų įsikūrusi poilsio bazė “RŪTA” kviečia Jus ilsėtis, švęsti šeimos, sporto ir darbo kolektyvo šventes, rengti furšetus bei banketus, organizuoti konferencijas, stovyklas.

Poilsio bazė “RŪTA” laukia svečių bet kuriuo metų laiku.

O jei norite smagiai ir įsimintinai atšvęsti vestuves ar pažymėti kitą reikšmingą įvykį, patikėkite šį rūpestį poilsio bazės “RŪTA” personalui.

17 ha teritorijoje tarp medžių erdviai išsidėstę 52 šešių kategorijų mediniai nameliai. Čia ras ką veikti ir didelis, ir mažas, ir jaunas, ir senas. Liūdna nebus ir žvejybos mėgėjams.

Jūsų laukia lauko teniso kortai, rusiška pirtis, žaidimų paviljonas, kuriame rasite biliardo, stalo teniso stalus, tirą.

Mūsų poilsio bazėje šiuo metu galime apgyvendinti 350 žmonių, o palapinėse gali apsigyventi dar apie 700 žmonių.

Banketinėje salėje prie stalų susės visi 40 ir dar liks vietos šokantiems, o konferencijų salė talpina iki 100 žmonių.

Vasaros sezono metų veikia vaikų vasaros stovyklos.

Ežero pakrantėje – 3 ha paplūdimys su smėlinga negilia pakrante, kur labai smagu maudytis. Įrengtos futbolo, krepšinio ir tinklinio aikštelės. Veikia valčių bei vandens dviračių nuoma. Yra laužavietė, galimybė pasisėdėti lauke.

Maitinimas

Visą vasaros sezoną veikia 50 vietų kavinė. Svečių grupės gali užsakyti maitinimą valgykloje, kurioje vienu metu gali valgyti iki 160 žmonių. Maistas gaminamas tą pačią dieną ir pateikiamas šviežias bei skanus. Taip pat ruošiamas maistas pobūviams.

+370 686 66750
www.poilsiobazeruta.lt

Views All Time
Views All Time
23686
Views Today
Views Today
1

Vienas komentaras

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

11 − = 5