Toro Bravo – grupė nemėgsta neteisybės, nesusipratėlių ir didžiųjų ideologų, kurie tik mykia, bet nieko nedaro

Apie grupę

Grupės istorija prasidėjo 1997m. žiemą, kai du bičiuliai, Oi! muzikos mylėtojai, bare prie alaus bokalo sumąstė padaryti naujovę Lietuvoje – sukurti originalią lietuvišką Oi! grupę. Ši idėja, kaip dažniausiai prie alaus būna, nebuvo užmiršta. Į grupę buvo pakviesti tie bičiuliai (iš lietuviškos muzikinės punk scenos), kurie mokėjo (ir nelabai) groti. Buvo sutarta, kad tai bus projektas vienam įrašui. Darbas prasidėjo. Repetuojama buvo šaltam bombiake su visiškai shujovu aparatu, bet aš tuos metus atsimenu, kaip geriausius. Grupė buvo labai vieninga ir draugiška – daug noro, daug entuziazmo. Aplink malėsi sava chebra, buvo daug linksmų nugėrimų, gerų koncertų, smagių muštynių, nuotykių. Juo labiau, sekės grot! Taip po truputį buvo sukurta programa. Vėliau, susimetus, per 9 valandas įrašyta. Nu, ką, viskas? Tikslas pasiektas?

Bet kai žmogus pagalvoji, ką gi tikro turi šiam gyvenime? Kai baigia užpist darbas, sistema, policijos vizitai, žmonių pilka masė, kai išduoda darugai! Kai turi ką pasakyt ir myli tą muziką, kai kai ne visos vietos apgrotos, kai ne visi puikūs žmonės pamatyti… Tai reikia varyt! Tas ir daroma…

Straipsniai 1 reklama

Aišku, per tiek metų keitės muzikantai, buvo nuopolių ir pakilimų, pykčių ir rutinos – tas pats gyvenime, o Toro Bravo ir yra gyvenimas!

Grupės pažiūros yra įvairios, bet labiau krypsta į kairę. Yra nemėgstama visokių prisigalvotų nesamonių, tokių, kaip fašizmas, populizmas, rasistiniai prietarai ir t.t. Grupė nemėgsta neteisybės, nesusipratėlių ir didžiųjų ideologų, kurie tik mykia, bet nieko nedaro. Patys nepretenduojam būti pasaulio sažine, bet palaikom teisingas kryptis. Mes už mylintį, dirbantį, kuriantį, neparklupusį žmogų! Vienybė – Lygybė – Brolybė – OLE!

Views All Time
Views All Time
2212
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 7 = 2