Klube „Dada” įvyko Lietuvos Go Go šokėjų čempionatas

2003 metų sausio 24 – 25 dienomis Klaipėdos naktiniame klube “Dada” vyko Lietuvos Go Go šokėjų čempionatas nugalėtojo taurei ir pagrindiniam prizui – piniginės sąskaitos “Adidas” firminėse parduotuvėse – laimėti. Čempionato nugalėtoja tapo Sandra Sušinskytė. Antrąją vietą iškovojo Vaidas Smelevičius, trečia liko Monika Skabickaitė, kuriai taip pat atiteko “Publikos prizas”, – sakoma pranešime spaudai.

“Dada Go Go šokėjų čempionate” dalyvavo 12 šokėjų. Čempionate numatyta, kad visi dalyviai bus testuojami specialiais dopingo testais, prieš ir po renginio. Organizatoriai, pasitelkę į pagalbą medikus, norėjo išsiaiškinti, ar dalyviai nevartoja dopingo ir kitų fizinį aktyvumą stimuliuojančių priemonių, nėra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų ar alkoholio. “Daugelis dalyvių buvo nustebę dėl testavimo, todėl mes atsisakėme šios idėjos likus dienai iki renginio” – pasakojo renginio organizatoriai.

Čempionato metu pačių dalyvių prašymu nebuvo pranešama, kokį jie miestą atstovauja, nes, pasak jų, tai galėjo paveikti komisiją bei publiką. Renginį stebėjo ir dalyvius pagal įvaizdį, šokį, muzikalumą, bendravimą su publika, graciją ir plastiką vertino specialiai renginiui pakviesta 4 narių komisija.

Straipsniai 1 reklama

“Surinkti kompetentingą čempionato komisiją buvo ypač sunku. Jei būtume pakvietę žymius choreografus, tikėtina, kad jie vertintų subjektyviai. Todėl stengėmės, kad komisija būtų nešališka. Taip pat pakvietėme dvi moteris ir du vyrus, kad nekiltų ginčų dėl lyčių diskriminavimo vertinant dalyvius” – pasakojo “LP grupės” atstovai.

Čempionato dalyvius vertino: Kristina Kekytė (dienraštis “Vakarų ekspresas”), Andrius Butkus (sportinių šokių pasaulio čempionas), Lina Zinčiukaitė (nepriklausoma choreografė), Dainius Okunevas aka Dūnia (šou verslo atstovas).

“Renginys pavyko. Čempionate dalyvavo geriausi Lietuvos šokėjai, kurie surengė puikų šou naktinio klubo “Dada” lankytojams. Manome, kad šis renginys taps tradiciniu Klaipėdoje, o kitais metais įvyks ne tik Lietuvos, bet ir Pabaltijo šalių Go Go šokėjų čempionatas.” – pasakojo renginį organizavusios “Laisvalaikio projektų grupės” atstovai. “Dada” Go Go šokėjų čempionatas 2003” vyko dvi dienas. Pirmąją dieną (penktadienį) vyko atrankiniai turai, antrąją dieną (šeštadienį) – pusfinaliai ir finalas. Geriausi šokėjai buvo renkami vaikinų ir merginų bendroje kategorijoje.

Pertraukose, kol komisija skaičiavo balsus, scenoje šoko klaipėdiečių kolektyvo “Tina Dance” merginos. Pirmąją čempionato dieną šokėjai šoko pagal DJ Midi, o antrąją – pagal DJ Mindaugėlio grojamą muziką.

Views All Time
Views All Time
2979
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

69 − = 65