Klaipėdoje esamos ir būsimos nuotakos rinksis į Didįjį mergvakarį

Ne vienoje šalyje viešėję ir ne vienai moteriai galvą apsukę striptizo ereliai šįkart suvažiuos į Klaipėdą. Čia liepos 15 dieną, šį šeštadienį, „Pramogų banke“ merginų kraują kaitins „Gelbėtojų šou“. Vakarėlio tema – Didysis mergvakaris, rašoma pranešime spaudai.

Pasak pranešimo spaudai, penki vyrukai uostamiesčio publikai pristatys naują programą. Jos metu pasirodys ir 2005-ųjų tarptautinio vyrų striptizo čempionato „Baltic Men“ nugalėtojas Edvardas.

„Mes tikimės, kad į vakarėlį susirinks būsimosios nuotakos su savo draugėmis, o kur daug nuotakų, ten būna karšta. Mes neviliosim merginų, idant šios atsisakytų būsimų teisėtų vyrų, bet skirsim joms ypač daug dėmesio“, – žada „Gelbėtojų šou“ vadybininkas Aleksandras Savickas.

Straipsniai 1 reklama

Kuo šį kartą seksualieji vyrukai ketina nustebinti dailiosios lyties atstoves, A. Savickas neatviravo. „Viskas priklausys nuo to, kokio amžiaus merginos ir moterys ateis į renginį“, – išlaikė intrigą jis.

Didysis mergvakaris Klaipėdos „Pramogų banko“ Senojoje salėje šį šeštadienį prasidės lygiai vidurnaktį. Po to iki paryčių publika galės šėlti naktiniame klube „Relax“.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

[ca-sidebar id="24091"]