Juodojo ežero paslaptis

Lake Placid

siaubo/komedija
Režisierius: Steve Miner
Scenarijaus autorius: David E. Kelley
Prodiuseriai: Peter Bogart, David E. Kelley, Michael Pressman
Vaidina: Bill Pullman, Bridget Fonda, Oliver Platt, Brendan Gleeson
Muzika: John Ottman
Sukurta: JAV, Kanada (1999)
Trukmė: 82 min. (1 val. 22 min.)
Originalo kalba: anglų
Premjera Lietuvoje 1999 m. lapkričio 12 d.

Tyrinėtojų grupė atkeliauja prie nuošalaus ežero ištirti čia vykstančių paslaptingų reiškinių. Jų nuotykiai, pilni siaubo ir jumoro, veda į sukrečiantį atradimą, kuris tyko jų vandenyje…

Straipsniai 1 reklama

Didžiulis priešistorinis dantis atveda į šią vietą paleontologę Kelly Skott (Bridget Fonda). Jos emocingumas ir miesčioniškos manieros nuo pat pradžių erzina už tyrimą atsakingą gamtosaugininką Jacką Wellsą (Bill Pullman), kuris, atrodo, daug geriau jaustųsi be jos pagalbos. Dar vienas grupės narys yra irzlus, ypatingai įžeidus šerifas Hankas Keoughas (Brendan Gleeson), kuris netrokšta nieko daugiau, tik surasti paslaptingą grobuonį ir ištaškyti jam smegenis.

Netikėtai pasirodantis ekscentriškas mitologijos profesorius Hectoras Cyras (Oliver Platt) agituoja grupę pagauti ir išsaugoti tai, kas yra ežere.

Įrodymų ieškojimas nuveda šią ketveriukę pas vienintelę ežero apylinkių gyventoją, išsiblaškiusią senyvą moterį ponią Bickerman, kuri nerodo didelio noro papasakoti apie paslaptingą jos vyro ir dalies jos gyvulių fermos dingimą.

Tačiau ilgai neteks laukti, kol bus atskleista ežero paslaptis…

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *