Skolų išieškojimas

Firmos, kurios per ilgai iš pirkėjų laukia apmokėjimo už prekes ar paslaugas, didina savo pačių galimybę bankrutuoti. Pritrūkus apyvartinių lėšų, įmonėms tenka skolintis iš bankų ir pačioms tapti skolininkėmis. Nuolatinis skolų turėjimas stabdo įmonės strateginį planavimą, mažina pelningumą ir konkurencingumą.

„Creditreform Lietuva” ne tik padeda nustatyti momentą, kada verta kreiptis į skolas išieškančią firmą, bet ir išieško debitorinius įsiskolinimus. Gerai išmanantys ekonomiką, teisę, psichologiją vadybininkai, dirbantys dvejomis pamainomis, veda derybas dėl tūkstančių skolų grąžinimo. Turėdama didžiausią Lietuvoje šios srities patirtį, „Creditreform Lietuva” ne tik užtikrina atsiskaitymų spartinimą, bet ir padeda išlikti dalykiškiems kreditoriaus ir debitoriaus santykiams.

Prireikus „Creditreform Lietuva” teisininkai sėkmingai atstovauja klientų interesams teismuose. Mūsų darbuotojų tikslas – ne paprastas skolos prisiteisimas, o realus lėšų atgavimas.

Straipsniai 1 reklama

Beveik kiekvienai įmonei tenka susidurti su beviltiškomis skolomis arba su atvejais, kai skolos išieškojimas gali būti brangesnis nei pati skola. „Creditreform Lietuva” sprendžia ir šias problemas – padeda pagal Lietuvos finansų ministro 2000 m. gruodžio 29 d. įsakymą Nr. 351 paruošti dokumentus skolos beviltiškumui pripažinti ir/arba vykdo „skolų monitoringą”, t.y. nuolatinę išieškojimo galimybės atsiradimo kontrolę.

Įsiskolinimų išieškojimas tampa efektyvesnis ir pigesnis arba net nemokamas, jei „Creditreform Lietuva” klientas naudojasi visu paslaugų kompleksu.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *