Rusijos Federacijos vizai gauti – būtinas draudimo polisas

Nuo 2006 m. sausio mėnesio įvestas privalomasis sveikatos draudimas Lietuvos Respublikos piliečiams, norintiems gauti vizą į Rusijos Federaciją. Lietuvos piliečiai, norėdami gauti vizą, kreipiasi į Rusijos Federacijos ambasadą bei konsulatą, kur privalo pateikti Rusijos Federacijos teritorijoje galiojantį sveikatos draudimo polisą. Atsižvelgdami į tai UAB“BTA DRAUDIMAS” vadovai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su asistavimo kompanija «Русский Ассистанс», kuri siūlo Lietuvos piliečiams medicininių įstaigų paslaugas daugiau negu 400 Rusijos Federacijos miestuose.

Taigi, įvykus nelaimingam atsitikimui Rusijos Federacijos teritorijoje, mūsų klientas gali kreiptis pagalbos į artimiausią gydymo įstaigą. Taip pat visą parą mūsų klientų paslaugoms veiks nemokamas medicininės konsultacijos telefonas. Komentuoja UAB “BTA DRAUDIMAS” generalinio direktoriaus pavaduotojas Ignas Panka: “Asistavimo kompaniją «Русский Ассистанс» mes pasirinkome dėl to, kad ji turi plačiausią medicininių įstaigų tinklą Rusijos Federacijos teritorijoje. Kompanija gali pasiūlyti medicininę pagalbą visą parą, o mums yra svarbiausia – kokybiškai ir operatyviai aptarnauti savo klientus. Taigi, prieš kreipdamiesi į diplomatinę atstovybę dėl vizos, Lietuvos piliečiai turėtų pirmiausiai įsigyti sveikatos draudimo polisą. Iškyla klausimas – kokią draudimo kompaniją pasirinkti. Pirma, į ką reikėtų atkreipti dėmesį – ar draudimo bendrovės polisai galioja Rusijos Federacijos teritorijoje. Antra, verta pasidomėti kur kreiptis įvykus nelaimingam atsitikimui. Tai turėtų būti labai aiškiai nurodyta pačiame draudimo polise arba jį lydinčiuose dokumentuose. Trečia, kad nepermokėti už draudimą, reikėtų įsigyti draudimo polisą būtent tam dienų skaičiui, kiek Jūs žadate praleisti Rusijos Federacijoje.”

Savo klientų patogumui UAB “BTA DRAUDIMAS” įsteigė naują atstovybę Vilniuje, Birutės g. 56, šalia Rusijos Federacijos ambasados bei Klaipėdoje, šalia Generalinio konsulato.

Straipsniai 1 reklama

Papildomos informacijos apie privalomąjį sveikatos draudimą vykstantiems į Rusijos Federaciją Jūs galite sužinoti paskambinę į UAB “BTA DRAUDIMAS tel. 8(5) 210 26 700.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *