Nemokama energija (Free energy) – klestėjimas vietoj krizės

Išbristi iš skurdo ir suklestėti įmanoma tik padarant ir įdiegiant savo ir kitų išradėjų padarytus išradimus- geresnius sprendimus.

Ieškodamas geresnių energijos gavimo ir taupymo būdų ir priemonių išstudijavau daugybę patentų, mokslinio tyrimo darbų ir atradimų. Ėmiau susirašinėti su vertingų, duodančių didelę naudą išradimų autoriais. Deruosi dėl licenzijų pirkimo. Pagal vertingų išradimų licenzijas galima greitai pradėti gaminti konkurencingą produkciją, ją netrukdomai pardavinėti visame pasaulyje gaunant didelį pelną – suklestėti. Japonija pralaimėjusi karą suklestėjo įdiegusi geresnių sprendimų paiešką – labgebą. Nuo 1980 m. TSRS mokymo įstaigose pradėta mokyti išradybinių uždavinių sprendimo teorijos (Теория решения изобретательских задач – ТРИЗ). ИР11(671) за 2004 г. (http://www.i-r.ru) Šią teoriją sukūrė TSRS mokslininkas G. S. Altšuller. JAV veikia jo vardo institutas. Labgebos mokymas plėtojamas ne tik JAV, Japonijoje bet ir Kinijoje, P. Korėjoje ir ES. Europoje įkurta TRIZ organizacija ETRIA. Veikia tarptautinė TRIZ asociacija. Šis mokymas padeda įveikti krizę – suklestėti. Kas trukdo plėtoti šį mokymą Lietuvoje? Dar turime labgebos specialistus Čepelę ir Edvardą Satkevičių. (satkevichius@net.davgita.lt);(satkevichius@yahoo.com)

Po ilgalaikio susirašinėjimo su bekurio el. generatoriaus atradėju Dmitrijumi Motovilovu gavau jo sutikimą Lietuvoje gaminti žmonėms skirtus 10-12 KW bekurius generatorius БТГ-М pagal jo patentus.

Nesulaukęs valdžios ir ES paramos pas Kanados išradėją Richard Willis užsisakiau vieną bekurį generatorių savo namams apšviesti ir apšildyti. Paprašiau Energetikos ministrą pripažinti mane tinkamu el. energijos gamintoju ir įpareigoti VST prie mano namo pastatyti apskaitos dėžę su dviejų krypčių elektros skaitikliu perteklinei el. energijai supirkti. VST dviejų krypčių el. skaitiklio nepastatė…

Energetikos ministerija atsirašė- nepripažino mane tinkamu el. energijos gamintoju.

Negalint parduoti perteklinės energijos šį generatorių pirkti neapsimoka. Laukiu rėmėjų, kurie apmokėtų antrąją įmokos už generatorių pusę. Tada jie galės išvysi jį veikiantį Ringauduose. Derėtis dėl licenzijos pirkimo gaminti bekurius generatorius Lietuvoje.

Pas bulgarų kilmės amerikietį išradėją Kiril Chukanov užsakiau komercinį 100 KW kvantinį bekurį generatorių 20 kartų padidinantį galią panaudojant dirbtino kamuolinio žaibo energiją. Pasiūliau gaminti Lietuvoje. (www.chukanovenergy.com)

Bekurius generatorius gaminti pasiūliau ir Lietuvos verslininkams. Jie pasirodo tik nori gauti gatavus sertifikuotus generatorius ir padidinę kainą pardavinėti… Nesugebėjo sumokėti 15000 Eurų už pirmąjį bandomąjį generatorių…

Visame pasaulyje net mažos firmos išlaiko mokslinio tyrimo- bandomojo konstravimo padalinius. Nes tik gaminant naują patentuotą produkciją galima išsilaikyti ir įsitvirtinti rinkoje. Godūs lietuviai laukia kol išradėjai numirs, jų išradimai pasens ir jie jais galės naudotis nemokamai.     

Laukiantys irgi sulaukia, bet tik to, kas lieka po tų kurie nelaukia. Absurdiška Lietuvos didmiesčiuose statyti šiukšlių deginimo gamyklas- teršti orą ir nuodyti žmones, kai jau atsirado komercinė pigaus dizelino gamybos iš šiukšlių technologija.

Siūlau įsigyti lengvai įgyvendinamų energiją generuojančių ir ją taupančių išradimų licenzijas ir nedelsiant pradėti gamybą. Kitaip ir toliau vis pirksime iš kinų… Įdomu už ką?

Laukiu nenorinčių laukti.

Plačiau: www.nemokamaenergija.net; www.top100energy.com.

Views All Time
Views All Time
8468
Views Today
Views Today
1

Vienas komentaras

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 2 = 8