Nauji „Sony” 3D „Blu-ray” leistuvai – tikroviško trimačio vaizdo gerbėjams

Trimačio (3D) vaizdo technologijos metų pradžioje vykusioje CES 2010 parodoje buvo viena pagrindinių temų – ,”Sony” joje pristatė naujus 3D vaizdo gaminius, o dabar papildo jų serijas naujovėmis.

Naujas „Sony” gaminys – įperkamas „Blu-ray” leistuvas BDP-S470 po programinės įrangos atnaujinimo galės rodyti 3D vaizdą šią technologiją palaikančiuose TV ekranuose. O CES 2010 pristatytas BDP-S570 leistuvas 3D vaizdą galės rodyti ir be papildomo programinės įrangos atnaujinimo.

Abu leistuvai naudoja pažangią 3D vaizdo technologiją, kuri sukuria tikrovišką didelės raiškos „1080p” trimatį vaizdą, matomą per aktyvaus užrakto („Active Shutter”) akinius.

Šiuo metu 3D formatu siūloma vis daugiau pramoginio turinio – kuriami 3D filmai, trimačio vaizdo formatu įrašomi muzikiniai koncertai. „Blu-ray” leistuvai ir televizoriai, tokie kaip BRAVIA LX900 su 3D vaizdo technologija leis visu tuo mėgautis namuose.

Be to, kad naujieji „Blu-ray” leistuvai pasiūlys didelės raiškos 3D vaizdą, jie padės nesunkiai pasiekti ir internetinių vaizdo pramogų erdves. „Bravia Internet Video” leidžia peržiūrėti praleistas laidas naudojant populiarias „pasivyk TV” („catch-up TV”) paslaugas. Su šiais leistuvais televizoriaus ekrane galima žiūrėti vaizdo įrašus iš tokių svetainių, kaip „YouTube”, „Dailymotion”. „Entertainment Database Browser” funkcija, naudojanti „Gracenote” technologiją, padės greitai sužinoti daugiau apie filme vaidinančius aktorius.

BDP-S570 leistuve integruotas „Wi-Fi” ryšio modulis, todėl jungiantis prie interneto nereikės naudoti laidų. S470 leistuvą „Wi-Fi” ryšiu galima aprūpinti įjungus papildomą „Sony” USB belaidžio tinklo adapterį.

S570 leistuve naudojama interneto turinio trikdžių sumažinimo technologija, kuri optimizuoja vaizdo iš interneto kokybę, kai šis rodomas visame ekrane.

S570 yra suderinamas su DLNA technologija, o tai reiškia, kad šį leistuvą galima sujungti su kitais DLNA įtaisais, tokiais kaip telefonas, nešiojamasis kompiuteris ar muzikos grotuvas ir leisti juose esančius vaizdo įrašus, rodyti nuotraukas TV ekrane.

Prie abiejuose leistuvuose esančių USB sąsajų galima prijungti USB atmintines ar išorinius diskinius kaupiklius bei naudotis juose esančiu turiniu. Leistuvai, palaikantys visą eilę formatų, yra suderinami ir su tokiais, kaip „DivX HD” ir „MKV”.

„iPhone” ar „iPod touch” savininkai savo naujuosius „Sony Blu-ray” leistuvus ir namų kino sistemas gali valdyti ir telefonu ar grotuvu, naudodami nemokamą programinė įrangą iš „App Store”.

S570 ir S470 yra sukurti naudojant naują monolitinio dizaino („Monolithic Design”) stilių, kuriuo pasižymi visi nauji 2010 metų „Sony” namų pramogų gaminiai.

Orientacinė mažmeninė kaina:

BDPS470B.EC2 – 790 LTL;

BDPS570B.EC2 – 890 LTL.

Views All Time
Views All Time
2093
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 2 = 8