„Nokia E52” – „švaresniems” pokalbiams ir el. paštui

Nokia E52 - "švaresniems" pokalbiams ir el. paštui

Lenkijos sostinėje Varšuvoje „Nokia” kompanija šiandien paskelbė apie naują „Eseries” telefonų serijos modelį – „Nokia E52”. Šis įrenginys, išsiskiriantis verslui skirtais telefonijos sprendimais, papildys į produktyvumą orientuotų „Nokia” išmaniųjų telefonų liniją, kurioje karaliauja neseniai pasirodę modeliai „Nokia E75” ir „Nokia E55”.

„Nokia E52″ yra skirtas tiems, kurie siekia efektyvumo tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime bei kuriems svarbi ilga baterijos veikimo trukmė, pokalbių garso kokybė ir plonas korpusas”, – sakė „Nokia” viceprezidentas IIari Nurmi. „Naujasis modelis už savo populiarų pirmtaką „Nokia E51” yra tobulesnis galinga baterija, kuri budėjimo rėžime veikia iki mėnesio, pasižymi geresne garso kokybe, nes turi triukšmo mažinimo funkciją. „Nokia E52” palaiko duomenų perdavimą HSPA tinklais, turi navigacinę sistemą A-GPS su „Nokia Maps” ir 3,2 megapikselių raiškos vaizdo kamerą”.

Naujasis „Nokia” įrenginys yra suderinamas su pažangiomis verslo telefonijos sistemomis ir atstoja fiksuotąjį stalinį telefoną. Integruota „Call Connect” (skambučio sujungimo) funkcija sujungia „Nokia E52” su „Cisco” ir „Alcatel-Lucent” žinybinių stočių (PBX) sprendimais. Tad vartotojui pakanka turėti tik vieną telefono numerį, nes per mobilųjį telefoną galima naudotis visomis fiksuotojo ryšio galimybėmis. Bendrovėms tai reiškia mažesnes investicijas į įrenginius, mažiau balso pašto dėžučių bei efektyviai kontroliuojamas išlaidas – kompiuterizuotos sistemos pačios parenka pigiausius būdus, kaip peradresuoti skambutį iš fiksuotosios linijos į mobiliąją.

Straipsniai 1 reklama

„Nokia E52” modelyje įdiegta nauja el. pašto vartotojo sąsaja su „Nokia Messaging” paslauga, per kurią tiesiogiai pasiekiami populiariausi pasaulyje „Gmail”, Yahoo!”, „Hotmail” el. pašto serveriai. Naujieji verslo klasės telefonai turi tiesioginę prieigą prie „Microsoft Exchange” ir „IBM Lotus Notes” el. pašto sprendimų. Pasinaudodamos jais, įmonės gali sumažinti veiklos sąnaudas net trečdaliu, nes joms nereikia diegti tarpinių sprendimų ar papildomų serverių.

„2008 metai buvo labai sėkmingi „Nokia Eseries” telefonams – jų išplatinta daugiau nei 10 milijonų. 2009 metų pradžia taip pat džiugino – pardavimų rezultatai pirmąjį ketvirtį itin aukšti, o rinkoje pasirodė nauji modeliai „Nokia E75” bei „Nokia E55″. Sparčiai plinta mūsų pažangūs el. pašto paslaugų sprendimai”, – sakė I. Nurmi.

„Nokia E52” rinkoje turėtų pasirodyti šių metų trečiąjį ketvirtį. Planuojama, kad telefono kaina, be subsidijų ir mokesčių, sieks 245 eurus (845 litus).

Apie „Nokia”

„Nokia” kompanija pagal užimamą rinkos dalį yra didžiausia pasaulyje mobiliųjų įrenginių gamintoja bei lyderė susiliejančioje interneto ir komunikacijos industrijoje. „Nokia” bendrovė kuria platų mobiliųjų įrenginių asortimentą, skirtą visiems pagrindiniams vartotojų segmentams, ir siūlo interneto paslaugas, kurios suteikia žmonėms galimybę mėgautis muzika, žemėlapiais, vaizdo įrašais, televizija, fotografija, įvairaus formato žinutėmis ir žaidimais. „Nokia” kompanija siūlo išsamių skaitmeninių žemėlapių informaciją per „NAVTEQ” kompaniją, taip pat tiekia komunikacijos tinklų įrangą, sprendimus bei paslaugas per „Nokia Siemens Networks”.

Views All Time
Views All Time
10195
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

23 − 16 =