2006 m. pavasario – vasaros maudymosi kostiumėliai (mados tendencijos)

Custo Barcelona Summer 2006 2 Straipsniai.lt

Artėja vasara, kurios neįsivaizduojame be išvykų savaitgaliais į gamtą, atostogų prie jūros, todėl dabar pats metas pasirūpinti įsigyti naują madingą maudymosi kostiumėlį. Pažiūrėkime, kokios mados tendencijos vyrauja maudymosi kostiumėlių madose.

Į paplūdimį – su lengvu chalatuku

Maudymosi kostiumėlių madose vyrauja stilių įvairovė: nuo minimalizmo iki retro stiliaus komplektų – spalvų margumynas arba nekaltas baltos spalvos kuklumas, akį rėžiantys aksesuarai arba klasikinės proporcijos. Dizaineriai siūlo grįžti prie natūralumo ir rinktis maudymosi kostiumėlį be pakietinimų krūtinei prilaikyti. Rinkitės maudymosi kostiumėlį, kurio petnešėlės surišamos ant kaklo.

Straipsniai 1 reklama

Sekite maudymosi kostiumėlių mados tendencijas ir eidamos į paplūdimį būkite stilingos – įdegusios, su blizgančiais aukštakulniais, masyviais akiniais ir kitais aksesuarais, stilinga rankine, užsimetusios lengvą gundantį paplūdimio chalatėlį…

Spalvų mūšis ar kukli balta?

Bus madingos ruda, deimantinė pilka, ryškios ir gaivios spalvos, egzotiškų raštų, dryžuotos medžiagos. Pasirodžiusi paplūdimyje su baltu maudymosi kostiumėliu, būsite itin madinga. Dizaineriai siūlo rinktis baltos spalvos maudymosi kostiumėlius, primenančius romantišką apatinį trikotažą. Dizaineris Moschino savo kolekcijose pristato baltos spalvos maudymosi kostiumėlius su originaliai nupieštomis kišenėmis ir dirželiais.

Ir madinga, ir paslepia figūros trūkumus

Gražiosios lyties atstovės, besirinkdamos maudymosi kostiumėlį, dažniausiai susiduria su dilema: norėtųsi atrodyti patrauklia ir seksualia, tačiau tuo pačiu reikėtų ir paslėpti figūros trūkumus. Laimei, šios vasaros mada gana palanki mieloms damoms: madingi bus vientisi maudymosi kostiumėliai, tačiau ir bikini kostiumėliai išlieka favoritais.

Merginoms, kurios nemėgsta apnuoginti savo klubų, pasisekė – žymiausi pasaulio dizaineriai savo kolekcijose pristato maudymosi kostiumėlius su pažeminta klubų linija, todėl tokie kostiumėliai primena šortukus. Štai Dolche&Gabbana dalykiškoms moterims atostogų metu vilkėti siūlo vientisą juodos spalvos pažeminta klubų linija maudymosi kostiumėlį su sagomis, prie jo priderinti didelius akinius ir juodas basutes.

Views All Time
Views All Time
2705
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

45 − 44 =