French Kiss, arba Drėgnas bučinys…

French Kiss

Pabučiuok mane, pabučiuok mane – jeigu lietuviškai… Do not talk, but kiss – jeigu angliškai… French Kiss – jeigu visomis kalbomis suprantamai… Plasnoja nuo lūpų žodžiai. Ir nebūtinai ištarti sąmoningai, iš ilgesio, iš meilės – tiesiog, kaip miela frazė, apibūdinanti malonų procesą, kuris, jeigu tikrai atliekamas tinkamai, – visada palieka neišdildomą įspūdį.

Pirmasis įspūdis

O juk niekada neturėsi antros progos palikti pirmą gerą įspūdį. Ir kalbant apie intymius santykius, pirmojo bučinio reikšmė įgyja ypatingą prasmę. Nes, pasirodo, taip, kaip TU pabučiuosi JĮ arba Jis  – TAVE patį pirmąjį kartą, tokioje šviesoje ir niūniuosis tau dainos eilutės – pabučiuok mane, pabučiuok mane dar labai labai labai ilgą laiką. O jeigu bučinys bus itin sėkmingas, gali būti, kad efektas tęsis ir visą gyvenimą. Net jeigu to žmogaus ir neliks tavo erdvėje. Su tavimi liks nepakartojamas bučinys.

Keista kalbėti apie GERO BUČINIO techniką. Tačiau pagrindinės taip vadinamo French Kiss (lūpos į lūpas, įsiskverbiant liežuviu į partnerio burną) taisyklės vis tik egzistuoja. Ir ne vieno kurio nors profesionalo sudėliotos, o surinktos iš bendros vyrų ir moterų patirties. Juk peržengus intymumo ribą, visi pamokymai ir apibendrinimai turi būti, na, labai jau bendri. Kadangi kiekvienas turime savo mėgstamus dalykus, vieteles ir dar kažką, kas „veža”.

Ar visur bučiuojasi?

Straipsniai 1 reklama

Kaip bebūtų keista, ne visas pasaulis bučiuojasi. Net 10 proc. žmonijos nežino, kas tai yra. Pavyzdžiui, Vidurio Rytuose bučiniai suprantami ne kaip seksualumo išraiška ir galimi tik tarp tos pačios lyties žmonių arba tėvų ir vaikų. O kai kuriose Afrikos, Amerikos ir Polinezijos tautose bučiniai išvis žinomi tik kaip nesuvokiamas Vakarų kultūros fenomenas. O mes bučinį bandome įprasminti dvejonėse – ar tai išmoktas ritualas, ar biologinis instinktas.

Pastarosios nuomonės šalininkai remiasi faktais, jog gamtoje kai kuriose gyvūnų rūšyse egzistuoja toks reiškinys, kai motina sukramto maistą ir perduoda jį burna į burną savo jaunikliui. Biologinės bučinio kilmės hipotezę remia ir teorija, kad potencialių partnerių bučinys leidžia jiems užuosti ir pajusti vienas kito feromonus. Šios cheminės medžiagos yra svarbios renkantis genetiškai tinkamą būsimų vaikų tėvą ar motiną.

Na, o tie, kurie mano, kad bučinys yra tiesiog per amžius išmoktas ritualas, negali nesutikti su tuo faktu, kad geras bučinys yra gera intymių santykių pradžia.

Prancūzai TAI daro

Jeigu nežinojai, kur žmonės nesibučiuoja, tai tikrai neabejoji, kad Prancūzijoje tai daro. Ir gana gerai. Jeigu jau kilo pavadinimas French Kiss. Ir tapo tarptautiniu terminu. O tokiu tarptautiniu terminu pavadintas tarptautinis reiškinys turi ir viešai patvirtintas tarptautines taisykles. Taip sakant, visomis kalbomis, bet apie tą patį.

Pagrindinės French Kiss bendrosios nuostatos:

    * Akių kontaktas;

    * atpalaiduotos lūpos;

    * švelni pradžia;

    * laipsniškas partnerio lūpų lietimas savo liežuviu;

    * neagresyvus įsiskverbimas.

Viena iš paskutinių, akcentuojančių taisyklių, kad tai, ką tu darai, yra  „just French Kiss” dažnai būna pamirštama. Tai – sugebėjimas laiku sustoti.

Views All Time
Views All Time
16903
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

40 − 30 =