Bučiavimosi technika ir ne tik :)

Bučiavimosi technika ir ne tik :)

Liežuvio technika: AR ŽINOJOTE, kad liežuvis – stipriausias žmogaus kūno raumuo, o jame išsidėstę tiek nervinių galūnėlių, kiek neturi joks kitas organas. Tad nenuostabu, kad jis yra viena jautriausių kūno vietelių, kuria abipusiai maloniai galite sužadinti geismą partneriui. Nagi, pasipraktikuokite.

Pradėkite nuo ilgo, lėto bučinio. Liežuviu praskirkite partnerio (-ės) lūpas ir braukite liežuvio galiuku per apatinę lūpą ir apatinius dantis, po to – per viršutinės lūpos apačią, per viršutinius dantis ir dantenas (nors dauguma dievina tokį bučiavimo būdą, tačiau yra ir nemėgstančių, tad stebėkite, ar partneriui tai teikia malonumą, ar ne).

Iškiškite liežuvį smarkiau ir braukykite juo viršutinę vidinę burnos dalį. Kai kuriems vyrukams nuo to tiesiog apmiršta širdis, taigi, mergaitės – atsargiai.

Straipsniai 1 reklama

Labai jautrūs liežuvio prisilietimams yra akių vokai. Lyžčiokite nuo išorinio akies voko krašto link vidinio, ir atvirkščiai. Būkite švelnūs – juk nenorite, kad partneriui imtų dvejintis akyse. Po akių masažo pereikite prie ausy – jos dabar trokšte trokšta, kad į jas kuo greičiau įsiskverbtų švelnus ir slidus liežuvio galiukas.

Bus nepaprastai malonu, jei liežuvio galiuku patrinsite kitus labai jautrius taškus – lūpų kampučius. Juos laižydami, įsivaizduokite liežuvį glamonėjant pačias intymiausias vieteles ir imkite lūpomis čiulpti taip, lyg atliktumėte oralinį. Sitai netruks suprasti ir partneris. O vaizduotė – galingas dalykas…

Bučiavimasis be lupų:

MERGAITES, noriu jums papasakoti apie bučiavimosi techniką, kurios metu nereikės burnos. Jūs gi turite kitą porą šilty, minkštų lūpy, kuriomis galite išbučiuoti visą partnerio kūną – nuo galvos iki kojų piršty galiukų, ir niekur nebus nė žymės lūpy dažy… Oi, kaip tai užveda!..

Kuomet būsite visiškai nuogi, paguldykite partnerį ant nugaros, užriškite jam akis ir paprašykite rankas paslėpti po nugara. Geidulingai sušnibždėkite, kad dabar išbučiuosite kiekvieną jo kūno lopinėlį. Jis tikriausiai pagalvos: „ak, kaip miela”, tačiau dabar jo laukia daug rimtesnis „išbandymas” – siurprizas.

Jsitikinkite, kad jūsy išoriniai lyties organai yra pakankamai drėgni (jei ne – naudokite pageidaujamus lubrikantus) ir atsiklaupkite virš nuogo jo kūno. Tūpkite virš jo taip, kad jūsy drėgnos lūpos prisispausty prie odos ir netgi pliaukštelėty lyg tikras bučinys. Pradėkite nuo aukščiau ir pamažiukais leiskitės žemyn, bučiuodama vis karščiau ir stipriau. Kartkartėmis dusliu balsu paklauskite, ar gerai jis jaučiasi, kai jūsy klitoris prisispaudžia prie jo kūno (o dar geriau, jei panaudosite labiau buitinius terminus). Nusileiskite šitaip „bučiuodama” iki keliy. Čia galėsite dar stipriau prisispausti ir pasitrinti. Tuomet vėl kilkite aukštyn, penio link. Nusekite bučiniais gaktą, erzinkite jį, klitoriu „bučiuodama” varpos galvutę. Galiausiai, kai partneris ir jūs nebegalėsite tverti, įleiskite jį vidun…

Views All Time
Views All Time
7023
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

7 + 3 =