Tailandietiškos virtuvė. Makaronai

Makaronai yra antras pagal populiarumą Tailandietiškos virtuvės patiekalas, po ryžių.

Thai-Choice greito paruošimo makaronai, ryžių lazdelės, ryžių bei pupų vermišeliai yra puikus pasirinkimas visiems gyvenimo atvejams. Šie produktai yra sotus ir gardus vieno patiekalo maistas, kuris gali būti valgomas ryte, dieną, vakare ir tiesiog kaip užkandis.

Ryžių makaronai

Straipsniai 1 reklama

Ryžių makaronai yra gaminami iš baltųjų Tailando ryžių miltų ir jie yra baltos spalvos ir nepermatomi. Hor Fun plokšti makaronai yra vadinami ryžių lazdelėmis, kurios būna trijų pločių: 3 mm, 6 mm ir 10 mm. Ryžių vermišeliai, Bee Hoon arba Mai Fun makaronai yra ploni apvalaus pjūvio makaronai, kurie dažniausiai yra dedami į sriubas.

Ryžių makaronai yra sveikesni nei kvietiniai, nes jie neturi riebalų ir cholesterolio, lengvai virškinami ir neturi alergenų.

Thai-Choice jums siūlo ryžių vermišelius ir plokščius makaronus plastikiniuose maišeliuose bei kelių skonių makaronų sriubas puodeliuose.

Pupų vermišeliai arba „stikliniai makaronai”

Pupų makaronai yra gaminami iš Mung pupų miltų ir yra dažnai vadinami „stikliniais makaronais” nes jie yra beveik permatomi. Šie makaronai yra labai sveiki, juose daug baltymų ir vitaminų. Thai-Choice siūlo pupų makaronus maišeliuose ir elių skoniųpupų makaronų sriubas. Labiausiai populiarus iš visų makaronų patiekalų yra Tom Yum sriuba.

Kvietiniai makaronai

Makaronai iš kvietinių miltų yra naudojami sriubose arba maisant su kitais produktais, pavyzdžiui mėsa. Thai-Choice siūlo tradicinius makaronus, greito paruošimo makaronų sriubas maišeliuose bei puodeliuose. Šie makaronų produktai yra labai paprastaiir greitai paruošiami.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *