184 kg sverianti mama savo trynukus maitina „McDonald‘s“ maistu

184 kg sverianti mama savo trynukus maitina „McDonald‘s“ maistu

Nenoriu, kad jie manytų, jog reikia galvoti apie tai, ką valgai“, — savo nenuginčijama išmintimi dalijosi 24 metų motina, britė Leanne Salt. Jos trynukai Deanna, Daisy ir Finlee kone kasdien „skanauja“ „McDonald‘s“ maistą, mat bedarbė Leanne „pernelyg užsiėmusi“ gaminti jiems „normalų“ maistą, rašo TheSun.co.uk.

„Mano kūdikiai pirmą kartą paragavo „McDonald‘s“ maisto būdami šešių mėnesių. Aš jiems sukramtau visą maistą, nes jie dar neturi dantų. Antrą valandą aš jiems užkandėlei duodu traškučių. Matot, kūdikiai visada alkani — kartais lengviau jiems duoti maistą, kuris jau paruoštas“, — aiškino moteris.

Tačiau skeptikams užginčijus, kad ponios Salt propaguojamas gyvenimo būdas vaikams ypatingai nesveikas, ji atšauna: „Aš juk ne visada maitinu juos greitu maistu. Kartais pagaminu mikrobanginį patiekalą. Kiekvieną sekmadienį maitinu juos daržovėmis. O vaisių gabaliukų būna kūdikių maiste. Mano kūdikiai sveiki.“.

Straipsniai 1 reklama

Nepaisant fakto, kad ji pati kasdien valgo 1000 kalorijų daugiau negu rekomenduojama dienos norma (2000 kalorijų), Leanne tvirtina, jog jos įspūdingas 184 kg svoris ne persivalgymo, o problemų su skydliauke pasekmė.

Šiuo metu ji gyvena mažame name su savo broliu ir motina. Leanne savo vaikus aprengia tik kartą per savaitę, kad nueitų atsiimti 267 svarų (maždaug 1000 litų) socialinės paramos.

Views All Time
Views All Time
2116
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

− 2 = 8