„iPhone“ padeda vilioti vyrus

„iPhone“ padeda vilioti vyrus

Pažinčių portalas „OkCupid” atliko įdomų tyrimą, kuris parodė, jog „iPhone” turėtojos yra žymiai seksualesnės už „BlackBerry” bei „Android” savininkes. Galbūt dėl to dauguma įžymybių naudojasi aparatais su nukąsto obuolio ženklu?

Trisdešimtmetės merginos vidutiniškai turėjo 12 vaikinų per savo gyvenimą. Pas tas gražiosios lyties atstoves, kurios naudojasi „BlackBerry”, šis rodiklis yra mažesnis – vidutiniškai 9 vaikinai. Visai tikėtina, kad tai priklauso nuo žmogaus gyvenimo būdo, naudojančio telefoną „BlackBerry”. Merginos-verslininkės greičiausiai neturi laiko intrigoms.

„Android” – populiari programinė platforma, bet jai teikia pirmenybę moterys, kurios per savo gyvenimą turėjo 6 partnerius.

Straipsniai 1 reklama

Trisdešimtmečiai vyrai taip pat turėjo daugiau partnerių per savo gyvenimą, jei jie naudojosi „Apple” telefonais. Vis dėlto, jie tapo mažesniais „šelmiais”, vidutiniškai turėdami po 10 sekso partnerių.

Įdomu tai, kad „BlackBerry” telefonų ir visagalių „Android” turėtojai vidutiniškai turėjo tiek pat partnerių kaip ir moterys – atitinkamai 8 ir 6 žmones.

Maža to, „OkCupid” paskelbė šio tyrimo rezultatus priklausomai nuo amžiaus. Iki 24-erių metų grafikai yra linijiniai, tačiau „iPhone” turėtojai, sulaukę 24 metų, meilužių meilužių turi vidutiniškai 10, o „BlackBerry” ir „Android”, taip pat sulaukę 24-erių, – atitinkamai po 7 ir 4.

Verta paminėti, kad tinklalapio metodika yra labai primityvi ir ne tokia, kokia galėtų būti atlikus pilnavertę sociologinę apklausą. Be to, ne visi pasisakę apklausoje galėjo būti sąžiningi.

Views All Time
Views All Time
908
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

96 − 94 =