Po dviejų apokalipsių

Po dviejų apokalipsių

Kas bus su Žeme, jei ją ištiks dvi pasaulinės katastrofos? Atsakymą į šį klausimą žino studijos Smiling Gator Productions darbuotojai, kuriantys on-line MMORPG/šaudyklę Twilight War: After the Fall. Tarp kitko, patys autoriai noriau naudoja savo pačių sugalvotą terminą „XORG“ – „Extreme Online Roleplaying Game“. Išvertus į lietuvių kalbą, tai skambėtų kaip „vieno asmens perpektyvos vaidmenų žaidimas su šaudyklės dinamika“ (kažką panašaus galima pamatyti Neocron).

Žaidimo veiksmas prasideda 2296 metais, po Teroro ir Paskutiniosios Dienos Karų. Jiems abiems visiškai sunaikinus Žemės ekologiją, planeta pavirto į milžinišką dykynę, dabar priklausančią mutantams ir Skel – ateiviams iš kitų pasaulių. Iš žmogiškosios civilizacijos pelenų išliko nedidelės gyvenvietės, dabar turinčios miestų-valstybių statusą. Jose dar galima sutikti paprastus žmones. Kai kurie iš jų ieško praėjusių amžių mokslo sukurtų artefaktų, kai kurie tiesiog stengiasi išgyventi, atmušinėdami banditų grupuočių, vergų prekiautojų, mutantų – žmogėdrų antpuolius ir kaudamiesi su konkurentais, ieškančiais savo vietos po svilinančia saule.

Twilight War žaidimo mechanika mažai kuo skiriasi nuo klasikinių MMORPG – jame yra klanai, PvP zonos, individualios užduotys, transporto priemonės ir prijaukinti gyvūnai. Ekonominė sistema (po karų tai gan suprantama) remiasi mainų sistema: žaidime išvis nėra pinigų, užtat galima bus pamatyti realiai veikiantį paklausos-pasiūlos modelį.

Straipsniai 1 reklama

Bus galima pasirinkti dvi rases – žmonių arba mutantų. Kiekviena jų turi savo ypatumus, stipriąsias ir silpnąsias puses. Į pagrindinius sugebėjimus įeina koviniai, gydymo, vogimo ir prekybiniai įgūdžiai, taip pat mokėjimas išgyventi dykynėse ir valdyti transporto priemones. Tam, kad pagerintumėte kurį nors įgūdį, turėsite jį reguliariai treniruoti, pavyzdžiui, sėkmingas šūvis šautuvu padidins jūsų Rifle Skill.

Žaidimas bus paleistas 2006 metų pradžioje. Kaip ir dauguma dabar egzistuojančių on-line žaidimų, Twilight War veiks mėnesinių abonentinių mokesčių sąskaita. Šviežiai atidarytos oficialios žaidimo svetainės puslapiuose – trumpas FAQ, krūva grafikos ir forumas.

Views All Time
Views All Time
3851
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

20 − = 18