Klaipėdoje – naujasis „BMS Megapolis“

Klaipėdoje – naujasis „BMS Megapolis“

 „BMS Megapolių“ šeima plečiasi

Populiariausių Lietuvoje specializuotų kompiuterių parduotuvių tinklas „BMS Megapolis“ pasiekė ir Klaipėdą – Taikos pr. 66A įvyko „BMS Megapolio“ atidarymas! Tai – jau septintoji tokio formato BMS bendrovės parduotuvė Lietuvoje. Naujojo 800 kv. metrų „BMS Megapolio“ atidarymo proga klaipėdiečių ir miesto svečių laukia ne tik didelių nuolaidų akcija, bet ir kitos staigmenos.

„Apklausų duomenimis, 54 proc. Lietuvos gyventojų priimtiniausia kompiuterius įsigyti specializuotose kompiuterinės įrangos parduotuvėse. Tokios parduotuvės pirkėjus vilioja plačiu asortimentu, patraukliomis kainomis bei kvalifikuotų konsultantų patarimais. Būtent dėl šių savybių „BMS Megapolis“ tapo žinomiausiu specializuotų kompiuterinės įrangos parduotuvių tinklu, kurio privalumus nuo vakar gali įvertinti ir klaipėdiečiai“, – pažymėjo BMS direktorius Artūras Afanasenka.

Pasak jo, kol kas didelių kompiuterių parduotuvių daugiausia yra Vilniuje ir Kaune, tuo tarpu Klaipėdoje ir kituose didžiuosiuose miestuose ši rinka tebėra neužpildyta.

Straipsniai 1 reklama

„Tad šiuo metu plečiamės visoje Lietuvoje – neseniai atidarėme parduotuvę Šiauliuose, „BMS Megapolio“ jau sulaukė ir Klaipėda. Klaipėdoje turime nemažai ištikimų klientų, kurie įsigyti kompiuterinės įrangos vykdavo į Vilniaus ir Kauno „BMS Megapolius“. Dabar jiems to daryti nebereikės – susipažinti su „karščiausiomis“ rinkos naujovėmis bei įsigyti įrangą palankiomis kainomis jau galima ir Klaipėdoje“, – konstatavo A. Afanasenka.

Tikimasi rinkos augimo

Šių metų liepą „TNS Gallup“ atliktos apklausos duomenimis, Klaipėdos gyventojai pagal apsirūpinimą kompiuteriais atsilieka nuo kitų didžiųjų miestų. Kompiuterius namuose nurodė turį 63 proc. šiauliečių, 57 proc. vilniečių, 54 proc. panevėžiečių, 39 proc. kauniečių ir tik 31 proc. klaipėdiečių. A.Afanasenkos teigimu, tai rodo, kad uostamiestyje yra didžiulis kompiuterinės įrangos rinkos augimo potencialas.

„Remiantis tos pačios apklausos rezultatais, ketinančių įsigyti naujus arba keisti jau turimus kompiuterius gyventojų daugiausia yra būtent Klaipėdoje. Todėl neabejojame savo verslo perspektyva uostamiestyje ir manome, kad „BMS Megapolio“ atėjimas paspartins kompiuterizacijos procesus Klaipėdoje. Juolab kad šiais laikais be modernios įrangos sudėtinga išsiversti beveik visose srityse – ir moksle, ir darbe, ir pramogaujant“, – sakė A.Afanasenka.

„BMS Megapolyje“ atidarymo Klaipėdoje proga rengiama ypatinga akcija – specialiai jai BMS specialistai atrinko per 30 įvairių kokybiškų produktų, kurie siūlomi itin žemomis kainomis. Pasinaudoję šia akcija klientai gali gerokai pigiau nei įprasta įsigyti netgi kompiuterizuotą darbo vietą su papildomais įrenginiais. „BMS Megapolyje“ jau vyksta ir kalėdinė akcija, kurios metu pirkėjams dovanojamos 2 metrų aukščio kalėdinės eglutės.

Pasiūlymai – ir verslui, ir namams

„BMS Megapolyje“ iš viso siūloma net 12 tūkst. pavadinimų kompiuterinės ir biuro įrangos prekių – pradedant tarnybinėmis stotimis, pripažinimą pelniusiais „BMS Expert“ ir „BMS Express“ stacionariaisiais bei nešiojamaisiais kompiuteriais, baigiant elementariausiais biuro reikmenimis.

„BMS Megapolyje“ visas prekes pirkėjai gali apžiūrėti ir įsigyti pačioje parduotuvėje, nelaukdami, kol jos bus atgabentos iš sandėlių ar tiekėjų. Klientai vietoje gali išbandyti daugelį siūlomų įrenginių, ir iškart įsigyti labiausiai patikusias prekes. Be to, parduotuvėje dirbantys kvalifikuoti BMS konsultantai kiekvienam klientui gali patarti, kokia prekė labiausiai atitinka jo poreikius“, – dėstė BMS vadovas A.Afanasenka.

Verta priminti, kad šiais ir 2006 metais vieną kompiuterį įsigiję gyventojai gali pasinaudoti laikina Gyventojų pajamų mokesčio lengvata ir susigrąžinti net iki 33 proc. už kompiuterį sumokėtos sumos. Tam reikia kreiptis į „BMS Megapolyje“ dirbančius BMS vadybininkus, kurie suteiks visą būtiną informaciją bei nurodys, kokius dokumentus užpildyti norint pasinaudoti šia lengvata.

Pasak BMS vadovo, nors pagrindiniai „BMS Megapolio“ klientai yra namų vartotojai bei nedidelės įmonės, tačiau kiekvienoje parduotuvėje dirba ir už vidutinio dydžio bei stambių įmonių aptarnavimą atsakingi specialistai.
„Pastaraisiais metais verslo klientai dažniausiai renkasi kompiuterizuotas mobilias darbo vietas, taip pat populiarėja ir kompiuterinės įrangos nuoma. Būdama viena didžiausių kompiuterių gamybos ir prekybos bendrovių, BMS verslo klientams gali iškart pasiūlyti net itin didelį jų poreikius atitinkančios kokybiškos įrangos kiekį“, – tvirtino A.Afanasenka.

Parduotuvėje – populiariausia įranga

Klaipėdos „BMS Megapolyje“ didelis dėmesys skiriamas pristatyti kompiuterinės įrangos rinkos naujienoms bei patiems populiariausiems rinkoje produktams. Tarp pastarųjų – tradicinius spausdintuvus iš rinkos stumiantys daugiafunkciniai spausdinimo, skenavimo ir kopijavimo įrenginiai; MP3 grotuvai; kineskopinius monitorius keičiantys skystųjų kristalų LCD ekranai; nešiojamieji kompiuteriai; kiti šiuo metu itin populiarūs įrenginiai.
„Pirkėjų patogumui kiekvieną ketvirtį leidžiame populiariausių prekių analizės apžvalgą „BMS Barometras“, kuri talpinama BMS kataloguose bei interneto svetainėje adresu www.bms.lt/barometras. Analizuojant paklausiausios įrangos parametrus, pirkėjams irgi lengviau apsispręsti, kokie produktai labiausiai atitinka jų poreikius“, – sakė BMS vadovas.

Šiais metais tarp populiariausių įrenginių ypač išsiskiria MP3 grotuvai – jų pardavimai BMS parduotuvėse išaugo daugmaž 8 kartus. Dar didesnio MP3 grotuvų bumo BMS parduotuvėse laukiama gruodį, kai BMS pasiūlys ypatingų naujienų šių įrenginių mėgėjams. „BMS Megapolyje“ galima rasti ir Lietuvoje perkamiausius „iRiver“, ir populiariausius pasaulyje „iPod“, ir daugelio kitų prekės ženklų MP3 grotuvus.

A.Afanasenka atkreipė dėmesį ir į itin išaugusią nešiojamųjų kompiuterių paklausą – pardavimo tempais jie beveik pasivijo stacionariuosius. Nešiojamieji kompiuteriai pastaraisiais metais gerokai atpigo ir su stacionariaisiais konkuruoja ne tik technologiniais parametrais, bet ir kaina. O nešiojamųjų modelių funkcionalumas – kur kas didesnis nei stacionariųjų.

„BMS parduotuvių klientai dažniausiai renkasi „BMS Expert“, „HP Compaq“, „Acer“ nešiojamuosius kompiuterius. Neabejoju, jog nešiojamieji kompiuteriai bus itin paklausūs ir tarp Klaipėdos pirkėjų“, – prognozavo A.Afanasenka.

Adresas: Taikos pr. 66A, Klaipėda
Bendras telefono numeris: 8 (46) 492288
Skyriaus elektroninis paštas: kl1.megapolis@bms.lt

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *