„Heroinas“ iš „Stalkerio“ kūrėjų

„Heroinas“ iš „Stalkerio“ kūrėjų

Ukrainiečių studija GSC Game World anonsavo savo naująjį projektą – realaus laiko fentezi strategiją Heroes of Annhilated Empires. Žaidimas apibūdinamas kaip unikalus RPG ir RTS mišinys su išties epiniais užmojais.

Kertiniu HoAE akmeniu kūrėjai laiko įvykių pilną siužetą. Kampaniją pradėdamas kaip gana eilinis žmogus, žaidėjas turi nemažai padirbėti, įgydamas patirties ir naujų įgūdžių (ir tobulindamas jau esančius). Su laiku, ieškodamas artefaktų, jis apeis visus apylinkės požemius, įvykdys dešimtis šalutinių užduočių, sukaups tonas resursų, pristatys neįveikiamų bazių ir aplink save sutelks daugiatūkstantinę pasekėjų armiją. GSC žada mums pateikti 18 herojų, 100 skirtingų kovinių vienetų, priklausančių 6 visiškai viena į kitą nepanašioms rasėms, 70 gerai animuotų statinių, 50 stebuklingų daikčiukų ir gerai išplėtotą magijos instituciją su 6 magijos mokyklomis. Žaidimas vyks iškart keturiose sferose – sausumoje, po žeme, ore ir jūroje.

Jei spręsime pagal pasirodžiusią grafiką, kuriama, naudojant žaidimo „Kazokai 2“ technologinę bazę – grafinis varikliukas vėl suderins trimatį landšaftą ir gerai detalizuotus statinius ir veikėjus. Toks sprendimas kūrėjams leis ekrane parodyti išties grandiozinius susirėmimus, kuriuose galės dalyvauti iki 64000 karių. Be to, HoAE kruopščiai seka tokius parametrus, kaip kariuomenės moralinį lygis ir vietovės ypatybės. Ypatingo kolorito į žaidimą įneš magijos panaudojimas – jos pagalba bus galima ne tik naikinti, bet ir kurti. Vienas ir tas pats užkeikimas, priklausomai nuo pasirinkto taikinio, turės skirtingą efektą, todėl, prieš paleidžiant ugnies kamuolį, teks dukart pagalvoti. Statistų vaidmenį žaidime „atliks“ vietinės neutralios gentys, turinčios savo papročius ir įstatymus. Kai kurios iš jų galės duoti šalutines užduotis, suteikti pagalbą, kitos – tiesiog kaišios pagalius į ratus.

Straipsniai 1 reklama

Savo akimis išvysti epinius mūšius galėsime jau kitais metais. Heroes of Annihilated Empires taps pirmuoju GSC World Publishing, kompanijos GSC Game World leidybinio padalinio išleistu žaidimu.

Views All Time
Views All Time
3247
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

+ 57 = 62