64.000 Aleksandrų mūšio lauke

64.000 Aleksandrų mūšio lauke

GSC Game World pristato „Aleksandrą“, istorinę realaus laiko strategiją, kuriamą pagal režisieriaus Oliverio Stouno vienvardžio filmo „Aleksandras“ motyvus (oficiali svetainė www.alexanderthemovie.com) ir bus pradėtas pardavinėti kartu su filmo premjera šių metų lapkričio 5-ąją. Šis projektas, iš esmės, yra pirmasis pagal Holivudo kino licenciją tikslingai buvusios TSRS šalims kuriamas žaidimas. Projekto kūrimo iniciatore tapo prancūzų firma Ubisoft, paskelbta pasauline „Alexander“ leidėja. Mums žaidimą išleis GSC World Publishing, mūsų jau anksčiau aprašytas GSC Game World padalinys („Aleksandras“ tada dar buvo aptariamas kaip „neanonsuota istorinė RTS“).

Žaidimo siužetas vyksta Aleksandro Makedoniečio (IV a. pr.m.e.) laikais. Pagrindinė kampanija parodys epinę veržlaus makedoniečių karalaičio iškilimo istoriją. 15 siužetinių misijų jūs seksite Aleksandro pėdomis – iš pradžių kaip Pelos gubernatorius, o galiausiai – kaip pasaulio valdovas. Vykdant kampanijas, jums teks įsakinėti armijoms, statyti miestus, dalyvauti jūrų mūšiuose, įvesti tvarką jums priklausančiose žemėse, kovoti su priešais ir palaikyti draugus. Trys papildomos kampanijos už Persiją, Egiptą ir Indiją taps prieinamos tik užbaigus pagrindinę, ir atskleidžia alternatyvius tų laikų istorinių įvykių plėtojimosi variantus.

Didžiulės kautynės ir taktinė dalis, sąlygota karių turimų unikalių parametrų ir moralės, o taip pat galimybės kariuomenei kaupti patirtį, visada buvo vizitine GSC Game World strategijų kortele. „Aleksandre“ po jūsų vėliavomis stos iki 64 tūkstančių karių, o mirtiname mūšyje galės susieiti iki 8 tūkstantinių.

Straipsniai 1 reklama

Bus šiek tiek nukrypta nuo klasikinių RTS kanonų – mūšyje aktyviai kausis ir herojai. Kiekvienai iš nacijų numatyti trys unikalūs veikėjai, kurie ne tik veda kariuomenę, bet ir savo armijoms suteikia tam tikrų bonusų, o taip pat žymiai pakelia kovinę dvasią. Visgi, praradus patyrusį karvedį, jūsų laukia liūdnas pranešimas prakišus misiją.

Laikantis tradicijos, be „vieno žaidėjo“ kampanijos, bus ir multiplayer žaidimo režimų. Tai – jau standartinės „Kautynės“ vietiniame tinkle, kuriose vienu metu galės dalyvauti iki 7 žaidėjų, o taip pat žaidimas Internete.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

[ca-sidebar id="24091"]