Torrente

Torrente

Oro lengvumo siluetai, ramios formos, lengvai krintantys tauriausi natūralūs audiniai: kailis, šilkas, nėriniai… amžina moters vizija, nuspalvinta hedonizmo, rafinuotumo, modernumo ir amžinumo. “Negalima kurti moteriai, kuri neegzistuoja, vien dėl to, kad suteiktum pramogą sensacijų besivaikantiems žurnalistams. Aš kuriu nešiojamus drabužius, kad moteris būtų žavi ir gundanti. Klaidinga išsižadėti jos žavesio ir paslapties” – tvirtina lietuvių kilmės dizainerė Torrente, vienintelė moteris, sugebėjusi atidaryti savo elitinius aukštosios mados namus pačiame Paryžiaus centre.

Kai 1968 gegužę studentų sukilimo pabaigoje ant šaligatvio dar tebekrito plytos, prestižinėje Matignon aveniu Torrente atidarė tokio naujoviško stiliaus prestižinę parduotuvę, kad visos tuometinės žvaigždės išsirikiavo prie jos durų. Kokia puiki reklama verslui! Čia susitikdavo Francoise Hardy ir Romy Schneider, Veronique Jeannot, Marlene Jobert, Marlene Dietrich, pasirodydavo Nathalie Wood ir Claudia Cardinale. Visi, kuriems šypsojosi sėkmė, ėjo apsipirkti į Torrente! Tačiau tikrasis įšventinimas atėjo po trijų metų, 1971 m., kai Torrente įžengė į uždariausią kokią tik galima įsivaizduoti ir labiausiai privilegijuotą vyrų šventovę – Paryžiaus aukštosios mados pasaulį, pasakų pasaulį, kur karaliauja prabangūs audiniai, rinktinės medžiagos ir elegantiški siluetai. Šiandien ji yra vienintelė ten tebesanti prancūzė moteris.

Sumanymas sukurti aromatą “L’Or de Torrente” gimė intuityviai, nes TORRENTE pasaulis darė vis jam didesnį spaudimą. Visus metus buvo tobulinamas šis kūrinys, sublimuojamas kiekvienas jo evoliucijos etapas, kad aromatas kuo geriau atspindėtų madam TORRENTE puoselėjamas vertybes, kurias taip nuostabiai įkūnija jos kūriniai. Tai nuostabus aromatas, kuris tampa Jūsų nuo pat pirmos akimirkos. Jaudinanti istorija, kur susilieja gaivumas, gyvybingumas, moteriškumas, jausmingumas ir autentiškumas…

Straipsniai 1 reklama
Views All Time
Views All Time
3877
Views Today
Views Today
2

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

6 + 4 =