Sonia Rykiel

Sonia Rykiel

Ji diena dienon kuria naują madą. Jai patinka kasdienybė ir puošnumas, teatras, poezija, literatūra, tapyba ir šeima. Ji domisi pasauliu ir viskuo, kas jame vyksta. Jai patinka drabužiai, kurie harmoningai dera tarpusavyje, kaip ir tie, kurie nesiderina ir rėžia akį. Jai patinka rašyti. Rašyti ant savo kuriamų megztinių, diržų ir rankinių. Ji dievina aksesuarus. Ją įkvepia pasaulis, kuriame ji gyvena. Šį įkvėpimą Sonia Rykiel perteikia savo kūriniuose.

1967-aisiais Sonia Rykiel nustebino pasaulį paprastu, dryžuotu nertiniu ir per vieną naktį tapo “Megztinių karaliene”. Nuo to laiko “megztinis” gana ryškiai dominuoja jos kūryboje: kuriami įvairiausių raštų ir formų megztiniai, kvepalų buteliukai …

Jos kuriami aromatai natūraliai papildo Rykiel stilių ir dvasią. “Kvepalai – lyg antra oda po megztiniu apgaubia Tavo kūną. Jų dvelksmas seka paskui Tave, driekiasi iš paskos lyg šleifas. Aromatas – Tavo savitumo ženklas. Jis prakalbina tylą”.

Straipsniai 1 reklama

Jos sukurti kvepiantys ‘’megztiniai”: mėgiamiausias pusiau rytietiškas su vos juntamu karamelės ir prieskonių atspalviu “Sonia Rykiel”, lengva ir gaivi žydroji variacija “L’eau de Sonia Rykiel”, medžio jėgos ir gaivios mistikos pripildytas vyriškas “Rykiel Homme’’, rožinio gyvenimo ir svajonių kupinas “Rykiel Rose”, klasikos ir elegantiško modernumo derinys su medžio, prieskonių ir muskuso natomis “Rykiel Homme Grey”. Klasikos ir rytietiškų kvepalų gerbėjoms sukurtas “Le parfum Sonia Rykiel”.

Naujausias Sonia Rykiel ir jos dukros Nathalie Rykiel aromatas, pristatytas 2003-ųjų lapkritį – RYKIEL WOMEN. Provokuojantis, nepanašus į jokį kitą, modernus ir jaunatviškas, gaivus ir jausmingas, intriguojantis ir gundantis… RYKIEL WOMEN (NOT FOR MEN!).

Views All Time
Views All Time
5221
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

+ 71 = 78