Céline Dion

Céline Dion

Labai svarbu, kad kvapas atitiktų jausmus ir emocijas, kaip ir muzika”
Céline Dion

Ji yra BALSAS, toks išraiškingas ir nuoširdus, kad pakyla virš skirtingų kultūrų ir kartų, kad prabiltų tavo siela. Balsas, kuris emociškai sujungia moterį su pasauliu.

Jos istorija, tai svajonė, kuri išsipildė. Tai stiprybės ir užsispyrimo istorija apie tai kaip drąsiai ir ryžtingai sekti širdimi.

Straipsniai 1 reklama

Jos stimulas – aistra gyvenimui. Ji instinktyviai žino, kad laimė ateina tada, kai žmogus atsidavęs ir pasišventęs kitiems.

Ji graži išore ir vidumi. O jos siela, ypatinga šviesa, sklinda iš jos vidaus kitiems žmonėms.

Ji gyvena gyvenimą, kuriame harmoningai persipina meilė, motinystė ir sėkmė, kur neįmanoma tampa pasiekiamu ir vyrauja viltis ir džiaugsmas.

Celine Dion turi viską – sėkmę, talentą, stilių, spontaniškumą, šilumą…

Dabar Celine Dion charizmatiška asmenybė perteikiame aromate… viso pasaulio moterims, kurios gyvena pilnavertišką gyvenimą.

Aromatas, kuris uždega moteriškumą

Keliais jausmingais akordais muzika ir lyrika sklinda pavėjui lengvu ir gyvu ritmu ir pasakoja savo istoriją.

Moderni, gaivaus aromato baladė, paremta tikra istorija, tokia romantiška kaip meilės daina ir įkvėpta nepamirštamos melodijos.

Gyvos viršutinės natos išreikštos glėbiu gelių: aguonos, žibanti laukų lelijos žaluma nuspalvina lengvą ciklameno dulksną ir vandens lelijos virpėjimą. Raudonųjų uogų rasa ir citrinos žievelė – svingo ir džaivo improvizacija.

Vidurinių natų kompozicija – turtingas gėlių mišinys: Apelsino žiedų subtilumas su geltonosios rožės elegancija ir baltojo persiko subtilumu.

Žemutinės natos: sandalmedis ir baltieji medžiai, gašlusis gintaras ir muskusas suteikia kvapui neįveikiamą estetinį vingį.

Celine Dion aromatas:

Laiko išbandyta klasika, naujas požiūris į dabartinį modernizmą.

Buteliukas, kuris išlieka dėl savo laikui atparaus ir elegantiško paprastumo

Aromato širdis ir siela atsispindi buteliuko rafinuotume. Kvadrato formos, tyra šviesą gaudanti figūra įkalinta prabangiame stikle, tokiame skaidriame kaip balsas, kurį jis simbolizuoja. Tvirtas dugnas, įspausti šonai į modernią skulptūrišką grakštumo ir moteriškumo ekspresiją.

Dangtelis – auksinis metalas, kurį pabrėžia sidabro raištis, pabrėžiantis buteliuko rafinuotumą.

Kartoninė pakuotė atspindi nepriekaištingą buteliuko modernumą ir pabrėžia jo blizgesį ir subtilumą. Baltą spalvą, tyrą ir atvirą, iš abiejų pusių įrėmina auksinė spalva. Pakuotė pabrėžia eleganciją ir prestižą.

Raudonojo vyno spalvos antraštė švelniai puošia. Celine Dion užrašas aukštas ir tiesus įkūnija vientisumą.

Celine Dion – unikali moteris, ypatingai stimuliuojantis aromatas.

Views All Time
Views All Time
4253
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

21 − 15 =