„Žinių radijuje“ – politinių laidų ciklas „Savivaldybių rinkimai 2007“!

Neišvengiamai artėja naujas, atsakingas rinkimų periodas – kitų metų vasarį Lietuva rinks Savivaldybių tarybas. Oficiali rinkimų agitacija netrukus irgi prasidės, tačiau jau ir dabar politikai aktyvesni: daugėja politinių siūlymų, oponentų kritikos, ryškesnis rūpestis rinkėjais, gausiau rodomasi žiniasklaidos renginiuose, dažniau susitinkama su žmonėmis, rengiamos akcijos.

Atrodo, viso to reikia. Bet ar visada tai tikra ir nuoširdu? Gal tai tik bandymas pelnyti greitą dėmesį, o vėliau ir papildomus rinkėjų balsus?

Ko laukia eilinis Lietuvos pilietis, kas rūpi ir skauda kiekvienam mūsų šalies žmogui, – naujajame „Žinių radijo“ politinių laidų cikle „Savivaldybių rinkimai 2007“. Aktualiais vidaus ir regioninės politikos klausimais diskutuos partijų vadovai ir atstovai, politikos apžvalgininkai, visuomenės veikėjai, svečiai iš visų šalies regionų.

Straipsniai 1 reklama

Tiesioginės diskusijos savivaldos rinkimams – „Žinių radijo“ laidose „Raktas“ (ved. Audrys Antanaitis), „Apskritas stalas“ (ved. Aurimas Perednis), „Dienos klausimas“ (ved. Lina Luneckienė, Agnė Skamarakaitė). Transliacijos – nuo 2006 m. rugsėjo 15 d. iki pat Savivaldybių tarybų rinkimų 2007 m. vasarį.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *