Per sėkmingus savivaldos rinkimus LiCS dar padidino simpatikų gretas

Liberalų ir centro sąjunga (LiCS), nepaisant politologų ir sociologų pranašauto kracho bei tendencingos žiniasklaidos atkakliai pirštų kalbų apie „politinį užribį”, sėkmingai ir solidžiai pasirodė 2007 m. savivaldybių tarybų rinkimuose.

Rinkimų rezultatai parodė, kad pagal gautų tarybų narių mandatų skaičių LiCS yra 3-čia partija Lietuvoje, kuria pasitiki daugiau nei 120 tūkstančių balsavusių šalies piliečių. Lyginant su 2004 m. Seimo rinkimais LiCS sustiprino savo pozicijas, o simpatikų būrys padidėjo dar 10-čia tūkstančių.

„Per šiuos rinkimus Liberalų ir centro sąjunga, rinkėjams, rėmėjams, sau pačiai įrodė, kad yra stipri, solidi, viena pirmaujančių šalies partijų. Nuoširdus ačiū visiems rinkėjams – jūsų balsai, o ne surežisuotos politologinės akcijos bei sociologinės apklausos parodė tikrąjį partijos pajėgumą”, – teigia Liberalų ir centro sąjungos pirmininkas Artūras Zuokas.

Liberalų ir centro sąjunga nugalėjo 10 savivaldybių: Kazlų Rudoje, Visagine, Elektrėnuose, Rietave, Palangoje, Šilutėje, Klaipėdoje, Prienuose, Šilalėje, Trakuose. Dar 8 savivaldybėse LiCS buvo antra: Anykščiuose, Jurbarke, Plungėje, Šalčininkuose, Šiauliuose, Švenčionyse, Tauragėje, Birštone.

Liberalų ir centro sąjunga taip pat turi puikias galimybes dar keliolikoje savivaldybių dalyvauti valdančiųjų koalicijų formavime.

„Iškelti strateginiai tikslai bei planai – įvykdyti”, – įsitikinęs LiCS rinkimų štabo vadovas Žilvinas Šilgalis.

LiCS vadovybės nuomone, sėkmingi savivaldos rinkimai – tvirtas pamatas būsimiems 2008 m. Seimo rinkimams.
„Tai, kad partija nuo praėjusių Seimo rinkimų, žmonių pasitikėjimą sugebėjo paauginti nuo 9% iki 12%, rodo tinkamai pasirinktą strategiją, pasvertą politiką bei solidžius darbus”, – mano Seimo ir LiCS vicepirmininkas Algis Čaplikas.

Liberalų ir centro sąjungos sekretoriatas

Views All Time
Views All Time
2339
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

38 − = 35