Tamsiosios Pusės Raganos

Tamsiosios Pusės Raganos

Visiuose pamirštuose pasauliuose, kuriuose stiprieji žudo silpnesnius, kad išgyventų, yra apdovanotų Jėga – jie visų stipriausi. Izoliuoti nuo Džedajų arba Sithų mokymo šie Jėgos naudotojai išugdė savas tradicijas, kurios rėmėsi tamsiaja Jėgos puse. Iš visų primityvių tamsiosios Jėgos naudotojų kultūrų žinomiausia yra Dathomiro Nakties Seserys. Didžiuodamosios savo žiaurumu ir barbarizmu šios tamsiosios pusės raganos ir panašūs į jas gali tapti labai gailingi. Tačiau galaktikos laimei tamsiosios pusės raganos, dėl savo žemo technologijų lygio, retai ištrūksta iš savo gimtųjų pasaulių ir neplinta galaktikoje. Kad taptų tamsiaja ragana mergina turėdavo ištverti primityvius ir žiaurius išbandymus, jei ji išgyvendavo – tapdavo ragana. Dathomiro Nakties sesuo yra gerbaima jei yra tokia stipri kaip ir kitos, jos yra bijoma jei yra dvigubai šiurkštesnė. Ragana turi vieną tikslą – būti stipriausia. Ji skinasi savo kelią manipuliodama kitais, žudydama ir primesdama savo valią silpnesniems.Nakties sesers prestižas matuojamas vyrų vergų skaičiumi. Dathomire dažnai vyksta kovos dėl valdžios.

Žinomiausios raganos:

Allya – ji buvo pirmoji ragana. Atsiskyrėlė džedajė, atvykusi į Dathomiro planetą pastebėjo, kad dauguma Dathomiro planetos moterų yra gabios Jėgos naudotojos. Taigi ji pastebėjusi jog Jėgos jutimai yra paveldimi šioje planetoje įkūrė matriarchatinę visuomenę, kurią valdė moterys, sugebandčios naudoti Jėgą. Iš pradžiu raganos buvo šviesios pusės naudotojos ir tremdavo tas, kurios naudojo Jėgą piktiems darbams atlikti. Tokios ištremtosios raganos ir įkurė Dathomiro Nakties Seserų sektą. Galingiausia iš jų buvo Gethzerion.

Straipsniai 1 reklama

Gethzerion.Ši ragana kadaise garsėjo savo nepaprastu grožiu. Ambicinga ragana su daug žadančia ateitimi. Gathzerion buvo antroji Augwyyne’s – Šokančio Kalno Mamos duktė. Ši labai galinga ragana buvo ištremta ir įkurė Dathomiro Nakties Seseru klaną, kuris ir dabar dominuoja Dathomire.

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *