Energetinis vampyrizmas

Energetinis vampyrizmas

Kartais žmonės su nepakankamai išvystyta energetine sistema įpranta imti jiems trūkstamą energetiką iš kitų žmonių. Toks jų poelgis gavo energetinio vampyrizmo pavadinimą. Vampyras papildo savo energijos išteklius, o jo aukos aura mažėja ir praranda jai būdingą ryškumą.

Tokios energetinės atakos, jei jos kartojasi reguliariai, iššaukia aukos nuovargį, liūdesį ir beviltiškumą. Po kurio laiko auka gali net fiziškai susirgti.

Energetinis vampirizmas paplitęs žymiai plačiau, nei kaip daugeliui iš mūsų atrodo.Net ir šiuo metu energetiniai vampyrai mūsų vaizduotėje asocijuojasi su mistiniais vampyrais – kraugeriais, grėsmingais tamsiųjų jėgų atstovais, kuriais vadovauja stichinės blogio jėgos reikalaujančios eksploatuoti ir čiulpti kraują arba energiją iš vis naujų, nieko neįtariančių aukų. Manoma, kad vampyrai, čiulpiantys vietoj kraujo energiją, slapčia patenka į aukos energetines sistemas su nesėkminga viltimi patenkinti nepasotinamą energetikos troškulį. Gaila, tačiau toks siauras, stereotipais paremtas požiūris rimtai trukdo suprasti tai, kad energetinis vampyrizmas realiai egzistuoja ir slopina norą efektingai apsiginti nuo taip plačiai paplitusio ir labai sudėtingo reiškinio. Energetinį vampyrizmą reikia analizuoti kaip reiškinį turintį kompleksinę prigimtį: emocinę, fizinę ir dvasinę. Jis pasireiškia įvairiomis formomis kurios iki šiol mažai nagrinėjamos ir į jas nekreipiamas reikiamas dėmesys. Tai grupinis vampyrizmas kuriam priklauso organizuotos vampyrų grupės, kartais sukuriančios vampyrų korporacijas, susivienijimus ar institutus. Vidinis vampyrizmas, kai pažeistos energetinės sistemos židinys, naudoja vidinius energetinius resursus. Globalinis vampyrizmas – kai supančios mus sąlygos pažeidžia žmogaus sugebėjimą tobulėti ir progresuoti.

Straipsniai 1 reklama

Energetinis vampyrizmas bet kokioje savo išraiškos formoje yra taip išplitęs, kad mes priprantame prie jų ir nekreipiame dėmesio net ir į naujus atvejus.

Reikia pabrėžti tai, kad tapęs vienos iš vampyrizmo formų auka, kentės ir nuo kitų jo formų.

Energetinis vampyrizmas – tai plačiai paplitęs, tačiau dažnai neatpažįstamas fenomenalus reiškinys, kuris gali pažeisti mūsų vystimąsi ir psichiką. Kaip jau minėjau , jis pasireiškia įvairiausiomis formomis, tačiau bet kokiu atveju vyksta pastovus energijos atėmimas. Tai, galutiniame rezultate, suardo aukos energetinę sistemą. Mes dar nežinome tokios jėgos, kuri galėtų pilnai sunaikinti žmogaus energetinę sistemą, bet energetinis vampyrizmas gali rimtai ją pažeisti ir žymiai sumažinti energijos kaupimą. Todėl energetinio vampyrizmo fenomeno nagrinėjimas ir apsisaugojimo strategijos pasirinkimas – svarbiausias faktorius žmogaus kovoje už individualumą ir maksimalų vidinių galimybių panaudojimą.

Daugumas energetinių vampyrų stengiasi elgtis pakankamai atsargiai. Paprastai jų elgesys kuklus, jie būna užsidarę, tačiau sugeba būti įkyriais ir net agresyviais kada mato galimybę papildyti savo energetinius resursus. Su tokiais žmonėmis dėl jų nervuotumo ir nuolatinės nuotaikos kaitos labai sunku dirbti.

Nežiūrint į pastangas pabrėžti savo reikšmingumą, protingumą, darbštumą, energetiniai vampyrai iš esmės yra silpni, nepasitikintys savimi žmonės. Jų agresyvumas dažniausiai yra ne stiprumo, bet slepiamo silpnumo išraiška. Jie mėgsta pastoviai skųstis aplinkinių egoizmu, tingumu, nepadorumu, nors patys įpratę galvoti vien apie save.

Tokius žmones praktiškai galime sutikti visur. Jie linkę pervertinti savo nuopelnus ir menkinti kitų. Daugumas energetinių vampyrų, supratę savo vampyrinius polinkius, stengiasi visokeriopai pateisinti savo poelgius. Tokie žmonės ypač pavojingi, nes jie sąmoningai planuoja ir vykdo savo atakas atimdami iš nieko neįtariančios aukos energiją.

Bendraudami su kitais žmonėmis dažnai jie tampa dirbtinai lipšniais ar negailestingais savo trūkumų kritikais. Taip jie stengiasi prikaustyti prie savęs aukos dėmesį, pratęsti bendravimą su ja, kol užbaigs savo energetinę ataką.

Bet kuri, spontaninė ar užplanuota, energetinė ataka baigiasi vienodu rezultatu: vampyras papildo savo aurą nauja energija, o auka pajunta nuovargį ir nesuprantamą tuštumą dėl didelio energijos kiekio praradimo.

Kiekvienas iš mūsų turi bruožų kurie asocijuojasi su energetiniu vampyrizmu, tačiau tai nereiškia kad mes visi – aktyvūs energetiniai vampyrai. Tik tada ,kai tie bruožai pradeda grėsti mūsų ar aplinkinių sveikatai, turime pripažinti kad tai aktyvus energetinis vampyrizmas.

Vampyrizmui nustatyti vartojami įvairūs testai. Pateikiu du populiariausius testus. Pirmas tai santykiai su žmonėmis, antras mūsų santykiai su partneriais. Perskaitykite parašytą teiginį ir jei jis tinka jums pažymėkite – TAIP , o jei netinka – NE.

TESTAS SANTYKIAMS SU ŽMONĖMIS

1 – mane traukia labai energingi žmonės TAIP NE

2 – aš dažnai prašau žmonių padaryti man tai, ką lengvai pats padaryčiau TAIP NE

3 – aš paprastai pasiekiu tai ko noriu TAIP NE

4 – kai man nėra nuotaikos ji pakyla bendraujant su žmonėmis TAIP NE

5 – aš nerandu sau vietos kol nebendrauju su žmonėmis ar paprasčiausiai nebūnu jų tarpe TAIP NE

6 – kartais aš jaučiu malonumą kai išnaudoju kitus žmones /jei jie tai leidžia/ TAIP NE

7 – aš dažnai kviečiu į svečius naujus draugus todėl kad jie gali būti man naudingi TAIP NE

8 – aš dažnai elgiuosi rizikingai todėl kad tai mane drąsina TAIP NE

9 – kartais aš jaučiu, kad tarp manęs ir svetimų žmonių yra kažkoks ryšis TAIP NE

10-aš mielai priimu mane supančių žmonių energiją TAIP NE

Paskaičiuokite kiek kartų atžymėjote TAIP .
Jei surinkote nuo 1 iki 5 -vampyrizmo požymių nėra.
Nuo 6 iki 8 nedidelis vampyrizmo laipsnis
Nuo 8 iki 9 vidutinis vampyrizmo laipsnis
10 balų – rimta vampyrizmo forma.

Jei norite išsiaiškinti ar yra energetinio vampyrizmo dviejų žmonių partneriniuose santykiuose abu žmonės turi atsakyti į sekančio testo klausimus. Rezultatai skaičiuojami kaip ir pirmame teste.

PARTNERIŲ TESTAS

1 – aš visada galiu įtikinti partnerį žiūrėti į daiktus mano akimis TAIP NE
2 – būdamas šalia partnerio , jaučiu energijos antplūdį TAIP NE
3 – aš stengiuosi kontroliuoti savo partnerį ir manipuliuoti jo elgesiu TAIP NE
4 – aš jaučiu pasitenkinimą jausdamas savo valdžią partneriui TAIP NE
5 – mano partneris dažnai skundžiasi nuovargiu ir energijos trūkumu TAIP NE
6 – kartais mano partneris vengia manęs TAIP NE
7 – aš dažnai prašau savo partnerį padėti sutvarkyti tai ką pats lengvai padaryčiau TAIP NE
8 – aš nerimauju jei tenka keletui dienų išsiskirti su partneriu , TAIP NE
9 – jei išsiskirčiau su partneriu ilgesniam laikui, greičiausiai, susirasčiau kitą pastoviam bendravimui TAIP NE
10- mūsų santykiai tokie kad aš gaunu daugiau nei duodu TAIP NE

Views All Time
Views All Time
6552
Views Today
Views Today
1

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

26 − = 22