Prancūziškas bučinys

Prancūziškas bučinys

Tai pats populiariausias bučinys visame pasaulyje. Ar tai tiesa?

Pradėkime iš pradžių. Prancūziško bučinio pagrindas – liežuvio kontaktas. Būna, kad pradeda vaikinas, o prisijungia mergina, bet jei partnerės liežuvis pradės „maltis“ pirmas, nieko čia baisaus. Sutrikai? Kai žiaumoji maistą, tavo liežuvis juda ir atlieka darbą kuo puikiausiai. Juk liežuvis pats vikriausias žmogaus organas. Šiuo „daikčiuku“ galima išdarinėti tokius stebuklus. O… jo…joi!!! Paprasčiausiai išsižiok bučinio metu ir lauk, kas bus toliau.

Įsivaizduok, partnerės burna – tavo burna. Daryk ten tą patį, ką ir savojoje. Ištirk teritoriją, liežuviu pereik per merginos dantukus – pasilinksminkite. Gink Dieve neišdarinėk nieko tokio, kas pačiam šlykštu ar nemalonu.
Gal tau padės, jei apie šį prancūzišką bučinį galvosi kaip apie gerą maistą.

Straipsniai 1 reklama

Tik nepraryk savo partnerės!

Kodėl šis „laižiakas“ vadinamas prancūzišku?

Pačioje Prancūzijoje šitas meilės veiksmas įvardijamas sielų bučiniu. Kaltas šios šalies literatūrinis meilės kultas.

Kaip pradėti bučiuotis?

Įžangoje įvairūs bučiniai lūpomis, kurių metu nežymiai prasižiok. Tai momentas, kai daugelis sutrinka, nežino, ką daryti toliau. Nepanikuok ir nesinervink, jeigu staiga stipriai ims daužytis tavo širdis. Panašiose situacijose tai natūralu. Bučinys atvira burna sukelia keistus jausmus (baimę). Keistus ir nuostabius. Visiškai galimas daiktas, kad tavo partnerė kaip papūgėlė pakartos tavo veiksmus ir taip pat atvers burną. Jeigu ne, pabandyk pačiulpti jai apatinę lūpą. Tai gali padėti jai visiškai atsipalaiduoti. Kada ji atvers burną, tavo užduotis – pradėti darbą liežuviu.

Apie ką galvoja merginos prancūziško bučinio metu?

„Patinku aš jam? Ar iš tiesų jis mane myli? Patinka jam, kaip aš bučiuojuosi? Kas atsitiks, jeigu mes abu prarasime kontrolę? Malonu matyti, kaip jis susijaudina. O, taip! Kaip gera! Tikiuosi, mes bučiuosimės visą naktį“…

Ar galima čiulpti partnerės liežuvį?

Skamba kvailokai, bet tu gali čiulpti merginos liežuvį viso bučiavimosi eigoje. Pirmą kartą jį sunku pagauti, su laiku tapsi tikru liežuvio gaudymo meistru. Praktika, praktika, praktika…

Liežuvį čiulpti reikia kaip kokteilio šiaudelį.

Ar malonu, kada tavo ir merginos liežuviai dirba kartu?

Idealu! Prancūzišką bučinį įprastai pradeda vienas iš partnerių. Todėl ir liežuviu „mala“ kažkas vienas. Pavyzdžiui, tu bučiuoji savo merginą, bet nori ko nors užvedančio, aštraus. Švelniai liežuviu palieti jos lūpas ir lauki, kol jinai atsakys savo liežuviu… Kontaktas yra! Prasideda pats širdį griebiantis momentas. Jūs abu pradedate žaidimą: tu bėgi – ji vejasi, ji sprunka – tu gaudai. Ir kada tai baigsis… niekas nežino.

Stipriai spausti jos liežuvį savuoju? Kovoti su partnerės liežuvėliu? Įdomu, kaip jinai elgsis. Eksperimentuok. Mergina priešinsis? Paklus tau? Pradės kovą liežuviu? Drąsiau, vaikine, jos reakcija parodys tikruosius jausmus tau.

Ar įmanoma bučiuotis prancūziškai neliečiant lūpomis?

Čia viskas įmanoma. O kam reikalingos tos lūpos? Abu partneriai iškiša liežuvius ir lėtai eina vienas kito link, kol jų liežuvių galiukai susiliečia. Na, iš tikrųjų viskas vyksta kažkaip panašiai.

Galima atlikti šį bučinį be liežuvio?

Ne. Prancūziškame „laižiake“ liežuviai labai reikalingi. Bučiavimosi metu kvėpuokite nosimi.

Tiesa, kad prancūziškai bučiuojasi visame pasaulyje?

Nesąmonė. Arktikos gyventojai tikrai nelaižo vienas kito prancūziškai. O Azijoje tokie bučiniai labai reti ir laikomi kenksmingi sveikatai. Ramiojo vandenyno pietuose vietoj šio bučinio vienas kitam pačiulpia apatines lūpas.

Prancūziškas bučinys trunka nuo 30 sekundžių iki 5 minučių. Daugumai žmonių pakanka 60 sekundžių.

O jeigu mano liežuvis labai jau trumpas?

Statistiškai, tokie sudaro tik 1 proc. visų planetos gyventojų. Tuo metu net 12 proc. homo sapiens egzistuoja turėdami „trumpo“ liežuvio kompleksą.

Views All Time
Views All Time
26252
Views Today
Views Today
3

Pridėti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

+ 55 = 63